Pipa Galeri Trolley

Katerangan pondok:

Trolley galeri pipa mangrupikeun torowongan anu diwangun di jero taneuh di kota, ngahijikeun sababaraha galeri pipa rékayasa sapertos listrik, telekomunikasi, gas, panas sareng pasokan cai sareng sistem drainase.Aya port pamariksaan khusus, angkat port sareng sistem ngawaskeun, sareng perencanaan, desain, konstruksi sareng manajemén pikeun sadayana sistem parantos dihijikeun sareng dilaksanakeun.


Rincian produk

Rincian produk

Trolley galeri pipa mangrupikeun torowongan anu diwangun di jero taneuh di kota, ngahijikeun sababaraha galeri pipa rékayasa sapertos listrik, telekomunikasi, gas, panas sareng pasokan cai sareng sistem drainase.Aya port pamariksaan khusus, angkat port sareng sistem ngawaskeun, sareng perencanaan, desain, konstruksi sareng manajemén pikeun sadayana sistem parantos dihijikeun sareng dilaksanakeun.Éta mangrupikeun prasarana sareng garis kahirupan anu penting pikeun jalan sareng manajemén kota.Pikeun nyocogkeun kabutuhan pasar, parusahaan urang geus ngembangkeun TC-120 pipe galeri sistem trolley.Éta mangrupikeun trolley modél énggal anu sacara ergonomis ngahijikeun sistem formwork sareng troli kana hiji kesatuan.Formwork nu bisa dipasang jeung dihapus gampang ku nyaluyukeun spindle strut of trolley nu, tanpa disassembling sakabeh sistem, sahingga achieving a rationale konstruksi aman tur gancang.

Diagram struktur

Sistem trolley dibagi kana sistem perjalanan semi-otomatis sareng sistem perjalanan otomatis otomatis.

1.Sistem iinditan semi-otomatis: Sistem trolley diwangun ku gantry, sistem rojongan formwork, sistem ngangkat hidrolik, rojongan adjustment jeung kabayang iinditan.Perlu diseret ka hareup ku alat tarik sapertos kerekan.

Sistim iinditan 2.Fully-otomatis: Sistim trolley diwangun ku gantry, sistem rojongan formwork, sistem ngangkat hidrolik, rojongan adjustment jeung kabayang iinditan listrik.Éta ngan ukur kedah pencét tombol pikeun maju atanapi mundur.

Ciri

1.The pipe galeri sistem trolley transmits sagala beban dihasilkeun ku beton ka gantry trolley ngaliwatan sistem rojongan.Prinsip strukturna basajan sareng gayana lumayan.Cai mibanda ciri tina rigidity badag, operasi merenah tur faktor kaamanan tinggi.

2.The pipe galeri sistem trolley ngabogaan spasi operasi badag, nu merenah pikeun pagawe pikeun beroperasi sarta tanaga patali nganjang tur mariksa.

3.Quick sarta gampang pikeun masang, bagian pangsaeutikna diperlukeun, teu gampang leungit, gampang pikeun ngabersihan dina situs

4.After assembly hiji-waktos sistem trolley, aya teu kudu ngaleupas sarta eta bisa nempatkeun kana pamakéan recyclable.

5.The formwork tina pipe galeri sistem trolley boga kaunggulan tina waktos cacakan pondok (nurutkeun kaayaan spésifik loka, waktu nu biasa nyaeta ngeunaan satengah poé), tanaga kirang, sarta elehan jangka panjang bisa ngurangan jaman konstruksi na biaya tanaga ogé.

Prosés assembly

1. mariksa bahan

Saatos lebet ka lapangan, pariksa bahan pikeun mastikeun yén bahan éta konsisten sareng daptar pameseran.

2. Persiapan situs

Sateuacan masang sistem trolley galeri pipa TC-120, handapeun pipa sareng témbok pituduh dina dua sisi kedah dituang sateuacanna (formwork kedah dibungkus 100mm)

4

Persiapan situs sateuacan dipasang

3.Pamasangan stringer handap

Rojongan adjustment, kabayang iinditan jeung sistem ngangkat hidrolik disambungkeun ka stringer handap.Teundeun trough iinditan nurutkeun tanda gambar ([16 channel steel, disiapkeun ku situs), sarta manjangkeun rojongan adjustment saluareun sistem ngangkat hidrolik jeung roda iinditan, install stringer handap disambungkeun.Saperti ditémbongkeun di handap:

4. Pemasangan gantry

Sambungkeun cecekelan panto ka stringer handap.Saperti ditémbongkeun di handap:

11

Sambungan stringer handap sarta gantry

5.Installation of stringers luhur jeung formwork

Saatos Nyambungkeun gantry ka stringer luhur, teras sambungkeun formwork nu.Saatos bekisting samping dipasang sareng disaluyukeun, permukaanna kedah rata sareng datar, sendi henteu aya kasalahan, sareng dimensi geometri nyumponan sarat desain.Saperti ditémbongkeun di handap:

Pamasangan stringer luhur jeung formwork

6.Pamasangan pangrojong formwork

Sambungkeun brace cross tina formwork jeung brace diagonal of gantry ka formwork.Saperti ditémbongkeun di handap:

Pamasangan cross brace tina formwork luhur jeung brace diagonal of gantry nu

7.Pamasangan motor sareng sirkuit

Pasang motor sistem hidrolik sareng motor roda perjalanan listrik, tambahkeun minyak hidrolik 46 #, sareng sambungkeun sirkuit.Saperti ditémbongkeun di handap:

Pamasangan motor sareng sirkuit

Aplikasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami