Palastik Slab Formwork

Katerangan pondok:

Lianggong Plastic Slab Formwork mangrupikeun sistem formwork bahan énggal anu didamel tina ABS sareng serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.


Rincian produk

Rincian produk

Formwork palastik cocog pikeun ngawujudkeun kolom beton, pilar, témbok, plinths, sarta yayasan langsung onsite.Sistem interlocking sareng modular tina formwork plastik anu tiasa dianggo deui dianggo pikeun ngawangun struktur beton anu lega, tapi kawilang basajan.Panels anu lightweight sarta pohara kuat.Aranjeunna utamana cocog pikeun proyék struktur sarupa jeung béaya rendah, schemes perumahan massa.Modularitasna nyugemakeun unggal kabutuhan konstruksi sareng perencanaan: kolom sareng pilar tina bentuk sareng dimensi anu béda, témbok sareng pondasi anu béda-béda ketebalan sareng jangkungna.
Bekisting plastik mangrupikeun bekisting anu hampang pisan dibandingkeun sareng panel kai tradisional.Sumawona, bahan plastik anu didamelna ngamungkinkeun beton henteu lengket: unggal unsur tiasa gampang dibersihkeun ku cai sakedik.

Ciri

1. Modular sareng serbaguna dina situs.

2. Dipaténkeun handles di nilon pikeun konci alus teuing tina panels.

3. Gampang ngabongkar sareng ngabersihan gancang ngan ku cai.

4. lalawanan tinggi (60 kn / m2) jeung lilana panels.

Kaunggulan

Kalenturan

Bisa dipotong sacara bébas sareng tiasa dilereskeun kalayan gaya nahan kuku anu hébat.Customizable dumasar kana ketebalan, diménsi, sarta sipat husus.Customizable dina bentuk, kayaning tilepan, curling.

Enteng

Gampang mindahkeun sakumaha dénsitas diréduksi ku 50% dibandingkeun sareng formwork kai.

Tahan cai

Permukaan komposit waterproof sampurna ngahindarkeun masalah anu disababkeun kulingkungan lembab, kayaning kanaékan beurat, warping, deformasi, korosi jeung saterusna.

Daya tahan

Omzetna dugi ka X kali dibandingkeun sareng kalolobaan formulir plastik, kalayan résistansi suhu luhur sareng sipat mékanis komprehensif anu saé.

Perlindungan Lingkungan

Aman sareng ramah lingkungan langkung seueur prosés palastik nyumponan standar internasional.

Kualitas luhur

permukaan tahan semén gampang pikeun ngabersihan.Penampilan témbok garing kalayan permukaan lemes sareng kesan anu saé.

Performance

Nguji Unit Data Standar
Nyerep cai % 0.009 JG/T 418
Teu karasa basisir H 77 JG/T 418
kakuatan dampak KJ/㎡ 26-40 JG/T 418
Kakuatan flexural MPa ≥100 JG/T 418
Modulus elastis MPa ≥4950 JG/T 418
Vicat softening 168 JG/T 418
Tahan seuneu   ≥E JG/T 418
Kapadetan kg/㎡ ≈15 ----

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami