warta produk

  • Hidrolik Otomatis-Climbing Formwork LG-120

    Hidrolik Otomatis-Climbing Formwork LG-120

    The hidrolik otomatis-climbing formwork LG-120, ngagabungkeun formwork kalawan bracket, mangrupakeun témbok-napel diri climbing formwork, nu Powered by sistem ngangkat hidrolik sorangan.Kalayan bantosanana, bracket utama sareng rel pendakian tiasa dianggo salaku set lengkep atanapi cli ...
    Maca deui
  • News Flash: Hiji Perkenalan Trench Shields -Trench Boxes System

    Lombang Boxes System (disebut oge lombang shields, lombang cadar, sistem lombang shoring), nyaéta sistem kaamanan-pangawal paling ilahar dipaké dina penggalian ditches jeung pipa peletakan jsb Alatan ketahanan sarta handiness, sistem buleud lombang dijieunna tina baja ieu. geus kapanggih ma...
    Maca deui
  • Produsén Formwork & Parancah: Pituduh Komprehensif

    Lianggong ngartos bekisting & Parancah penting pisan pikeun pangwangunan gedong-gedong luhur modern, sasak, torowongan, pembangkit listrik jsb. Sapanjang dasawarsa katukang, Lianggong parantos didedikasikeun pikeun panalungtikan bekisting & parancah, pamekaran, manuf ...
    Maca deui
  • Lianggong Trench Box Kapal ka peuntas laut

    Lianggong Trench kotak pengiriman barang ka Overseas Trench Box dirancang husus pikeun rojongan tepi salila penggalian lombang, utamana diwangun ku base plate, plat luhur, ngarojong rod jeung konektor.Sidang ngumpul Trech kotak loading
    Maca deui
  • Aplikasi tina Steel Formwork

    Pausahaan LIANGGNOG boga pangalaman design euyeub tur téhnologi manufaktur pikeun formwork baja nu loba dipaké dina formwork sasak, cantilever ngabentuk traveler, trolley torowongan,-speed tinggi rail formwork, subway formwork, girder beam jeung saterusna.The ...
    Maca deui
  • Prosés pamasangan formwork hidrolik otomatis-climbing

    Nyusun tripod: nempatkeun dua lembar ngeunaan 500mm * 2400mm papan di lantai horizontal nurutkeun jarak bracket, sarta nempatkeun tripod ngaitkeun dina dewan.Dua sumbu tripod kedah leres-leres paralel.Jarak sumbu nyaéta jarak tengah f ...
    Maca deui
  • LIANGGONG Hydraulic Auto-climbing Formwork

    Salam Usum sareng wilujeng tepang taun, LIANGGONG mugia sukses usahana sareng sing barokah.Sistem hidrolik otomatis-climbing mangrupa pilihan kahiji pikeun super luhur-naékna témbok geser wangunan, tube inti struktur pigura, kolom buta sarta matak-di-plac ...
    Maca deui