palayanan

tentang Kami

Lianggong Formwork Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan bekisting sareng parancah utama anu kantor pusatna di Kota Nanjing, Cina, sareng pabrikna aya di Zona Pangembangan Ékonomi Jianhu Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu.Salaku parusahaan well-ngadegkeun dina widang formwork konstruksi, Lianggong geus devoted sorangan sarta husus dina formwork jeung Parancah panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, sarta jasa kuli.

nempo leuwih
  • 0

    Taun Diadegkeun

  • 0

    proyék réngsé

  • 400

    kontraktor diangkat

  • 0

    Panghargaan meunang

produk

Proyék

Karéta Api Jakarta-Bandung
Karéta Api Jakarta-Bandung
Lokasi: Indonésia
Ngaran Proyék: Karéta Api Jakarta-Bandung
Formwork System: Torowongan hidrolik pinding Trolley;
Proyék Akademi Militer Ali Al-Sabah
Proyék Akademi Militer Ali Al-Sabah
Lokasi: Kuwait
Ngaran proyék: Proyék Akademi Militer Ali Al-Sabah
Formwork System: témbok Formwork;Formwork kolom;Méja Formwork;Ringlock Shoring System;Steel pigura Formwork;
Bengbu Landscape Tower
Bengbu Landscape Tower
Lokasi: Bengbu, Cina
Ngaran proyék: Bengbu Landscape Tower
System Formwork: Layar panyalindungan
Sasak Aojiang No.6
Sasak Aojiang No.6
Lokasi: Wenzhou, Cina
Ngaran proyék: Aojiang No.6 Sasak
System Formwork: adjustable Arced Formwork;Sistem Panjat Pinang
Caijiagou Jalur Ganda Sasak
Caijiagou Jalur Ganda Sasak
Lokasi: Songyuan, Cina
Ngaran proyék: Caijiagou Double Line Bridge
System Formwork: Sistim climbing
Sasak Fanhegang
Sasak Fanhegang
Lokasi: Gangdong, Cina
Ngaran proyék: Sasak Fanhegang
System Formwork: Sistim climbing;Formwork Arced adjustable
Waduk Chalsen
Waduk Chalsen
Lokasi: Neimenggu, Cina
Ngaran proyék: Waduk Chaersen
System Formwork: Bekisting Kayu Beam;Sistem Panjat Pinang;Parancah Shoring System
Gedong susun Aljazair
Gedong susun Aljazair
Lokasi: Aljazair
Ngaran proyék: Gedong susun Aljazair
Formwork System: Torowongan Formwork
Aluminium Formwork
Aluminium Formwork
Lokasi: Jiangsu, Cina.
Formwork System: Aluminium Formwork System

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

inquiry pikeun pricelist

klien

  • 1 (5)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 4 (2)
  • 4 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)