Asesoris

  • Pilem Nyanghareupan triplek

    Pilem Nyanghareupan triplek

    Lapis utamana nyertakeun birch triplek, hardwood lapis jeung poplar lapis, sarta eta bisa cocog kana panels pikeun loba sistem formwork, contona, sistem formwork pigura baja, sistem formwork sisi tunggal, sistem formwork balok kayu, sistem formwork props baja, sistem formwork Parancah, jsb... Éta ekonomis tur praktis pikeun konstruksi tuang beton.

    LG plywood mangrupikeun produk lapis anu dilaminasi ku pilem anu diresapi tina résin fénolik polos anu diproduksi ku sababaraha jinis ukuran sareng ketebalan pikeun nyumponan sarat ketat standar internasional.

  • PP kerung Board Plastik

    PP kerung Board Plastik

    PP formwork wangunan kerung adopts diimpor résin rékayasa kinerja tinggi salaku bahan dasar, nambahkeun aditif kimiawi kayaning toughening, strengthening, cuaca buktina, anti sepuh, sarta seuneu buktina, jsb.

  • Plastik Nyanghareupan Lapis

    Plastik Nyanghareupan Lapis

    Plywood Nyanghareupan palastik nyaéta panel pinding témbok coated kualitas luhur pikeun pamaké tungtung dimana bahan permukaan pilari alus diperlukeun.Ieu mangrupa bahan hiasan idéal pikeun sagala rupa kaperluan industri angkutan jeung konstruksi.

  • Tie Rod

    Tie Rod

    Formwork dasi rod ngalaksanakeun salaku anggota pangpentingna dina sistem rod dasi, fastening panels formwork.Biasana dipaké bareng jeung nut jangjang, plat waler, cai eureun, jsb Ogé ieu enbeded dina beton dipaké salaku bagian leungit.

  • Kacang Jangjang

    Kacang Jangjang

    Nut Wing Flanged sayogi dina diaméter anu béda.Kalayan alas anu langkung ageung, éta ngamungkinkeun beban langsung dina waling.
    Ieu bisa ngaco on atawa loosened maké rengkuh sagi genep, thread bar atawa palu.