Batu Bor

Katerangan pondok:

Dina taun-taun ayeuna, salaku unit konstruksi ngagantelkeun pentingna pikeun kaamanan proyék, kualitas, sareng jaman konstruksi, metode pangeboran sareng penggalian tradisional henteu tiasa nyumponan syarat konstruksi.


Rincian produk

Rincian produk

Dina taun-taun ayeuna, salaku unit konstruksi ngagantelkeun pentingna pikeun kaamanan proyék, kualitas, sareng jaman konstruksi, metode pangeboran sareng penggalian tradisional henteu tiasa nyumponan syarat konstruksi.

Ciri

Bor batu tilu-panangan pinuh komputerisasi dihasilkeun ku parusahaan urang boga kaunggulan ngurangan inténsitas tanaga gawé, ngaronjatkeun lingkungan gawé, ngaronjatkeun efisiensi konstruksi, sarta ngurangan gumantungna skill of operator.Ieu mangrupakeun terobosan dina widang konstruksi mekanisasi torowongan.Éta cocog pikeun penggalian sareng pangwangunan torowongan sareng torowongan di jalan raya, karéta api, konservasi cai sareng situs konstruksi PLTA.Ieu otomatis bisa ngalengkepan positioning, pangeboran, eupan balik, sarta fungsi adjustment of blasting liang, liang baud, sarta liang grouting.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngecas sareng masang operasi luhur-luhur sapertos bolting, grouting, sareng pamasangan saluran hawa.

Kamajuan Gawé

1. Parangkat lunak ngagambar diagram perencanaan parameter pangeboran sareng ngimpor kana komputer liwat alat panyimpen sélulér.
2. Alat-alat anu aya dina tempatna sareng suku pangrojong
3. Total pangukuran positioning stasiun
4. Input hasil pangukuran kana komputer on-board pikeun nangtukeun posisi relatif sakabeh mesin dina torowongan
5. Pilih mode manual, semi-otomatis sareng otomatis pinuh dumasar kana kaayaan raray ayeuna

Kaunggulan

(1) precision High:
Akurat ngadalikeun sudut balok propelling jeung jero liang, sarta jumlah leuwih-penggalian leutik;
(2) Operasi gampang
Ngan 3 jalma anu diperlukeun pikeun ngoperasikeun sapotong pakakas, sarta pagawe anu jauh ti beungeutna, sahingga konstruksi leuwih aman;
(3) Éfisiensi luhur
Laju pangeboran liang tunggal gancang, anu ningkatkeun kamajuan konstruksi;
(4) fittings-kualitas luhur
The bor batu, komponén hidrolik utama jeung sistem transmisi chassis téh sadayana diimpor merek well-dipikawanoh;
(5) Desain humanized
Kabin anu ditutupan ku desain anu dimanusikeun pikeun ngirangan bising sareng karusakan lebu.

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami