Kotak lombang

Katerangan pondok:

Kotak lombang dipaké dina lombang shoring salaku wangun rojongan taneuh lombang.Aranjeunna nawiskeun sistem lapisan lombang anu hampang.


Rincian produk

Rincian produk

Kotak lombang dipaké dina lombang shoring salaku wangun rojongan taneuh lombang.Aranjeunna nawiskeun sistem lapisan lombang anu hampang.Aranjeunna paling sering dianggo pikeun operasi taneuh sapertos masang pipa utiliti dimana gerakan taneuh henteu kritis.

Ukuran sistem anu diperyogikeun pikeun ngadukung taneuh lombang anjeun gumantung kana syarat jero lombang maksimum anjeun & ukuran bagian pipa anu anjeun pasang dina taneuh.

Sistim nu dipaké geus dirakit di situs pakasaban.The lombang shoring diwangun ku panel basement jeung panel luhur, disambungkeun jeung spacers adjustable.

Upami penggalian langkung jero, éta tiasa dipasang elemen élévasi.

Urang bisa ngaluyukeun spésifikasi béda tina kotak lombang nurutkeun sarat proyék Anjeun

Mangpaat umum pikeun Lombang Box

Kotak lombang dianggo utamina dina penggalian nalika solusi sanés, sapertos tumpukan, henteu cocog.Kusabab lombang condong panjang tur rélatif sempit, kotak lombang geus dirancang kalayan ieu dina pikiran sahingga leuwih hadé cocog pikeun ngarojong ngalir lombang unsloped ti sagala tipe séjén tina struktur penggalian.Syarat-syarat lamping béda-béda dumasar kana jinis taneuh: contona, taneuh anu stabil tiasa dislop deui ka sudut 53 derajat sateuacan peryogi dukungan tambahan, sedengkeun taneuh anu teu stabil ngan ukur tiasa miring deui ka 34 derajat sateuacan kotak diperyogikeun.

Kauntungan tina Trench Box

Sanajan sloping mindeng ditempo salaku pilihan paling murah pikeun trenching, kotak lombang ngaleungitkeun loba biaya pakait tina panyabutan taneuh.Salaku tambahan, tinju lombang nyayogikeun seueur dukungan tambahan anu penting pisan pikeun kasalametan pagawé lombang.Nanging, pamakean anu leres penting pisan pikeun mastikeun kotak anjeun nyayogikeun panyalindungan optimal, janten pastikeun pikeun nalungtik spésifikasi sareng syarat lombang anjeun sateuacan neraskeun pamasangan kotak.

Ciri

*Gampang assembly dina situs, instalasi tur ngaleupaskeun nyata ngurangan

* Panel kotak sareng struts diwangun kalayan sambungan anu sederhana.

* Sababaraha kali elehan sadia.

* Ieu ngamungkinkeun adjustment gampang pikeun strut sarta panel kotak pikeun ngahontal lebar lombang diperlukeun tur bojong.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami