Bubuka parusahaan

Sajarah Pangwangunan

1

Dina 2009, Jiangsu Lianggong Arsitéktur Citakan Co., Ltd. diadegkeun di Nanjing.

Taun 2010, Yancheng Lianggong Formwork Co., Ltd. diadegkeun sareng asup ka pasar luar negeri.

Dina 2012, pausahaan geus jadi patokan industri, sarta loba merek geus ngawangun partnerships strategis jeung parusahaan urang.

Taun 2017, kalayan ékspansi bisnis pasar luar negeri, Yancheng Lianggong Trading Company Co., Ltd. sareng Indonesia Lianggong Cabang diadegkeun.

Dina taun 2021, urang bakal terus maju kalayan beban anu ageung sareng netepkeun patokan dina industri.

Kasus Perusahaan

Proyék gawé bareng jeung DOKA

Perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi sareng DOKA, utamina pikeun sasak super ageung domestik,

Produk anu diolah ku perusahaan kami parantos wareg sareng diakui ku departemen proyék sareng Doka, sareng masihan kami evaluasi anu luhur.

Karéta Api Jakarta-BandungProyék

Karéta Api Jakarta-Bandung nyaéta kahiji kalina karéta api laju Cina kaluar ti nagara éta kalayan sistem pinuh, elemen lengkep, jeung ranté industri pinuh.Éta ogé mangrupikeun panén awal sareng proyék landmark tina dok tina inisiatif "One Belt One Road" China sareng strategi "Global Marine Pivot" Indonésia.kacida diantisipasi.

Karéta api gancang Jakarta-Bandung bakal nyambungkeun Jakarta, ibukota Indonésia, jeung Bandung, kota panggedéna kadua.Panjang total jalur kira-kira 150 kilométer.Bakal ngagunakeun téknologi Cina, standar Cina jeung alat Cina.

Laju timing nyaéta 250-300 kilométer per jam.Sanggeus muka lalulintas, waktu ti Jakarta ka Bandung bakal disingkat jadi kurang leuwih 40 menit.

Produk olahan: trolley torowongan, karanjang gantung, formwork darmaga, jsb.

Proyék gawé bareng jeung Dottor Group SpA

Perusahaan kami gawé bareng sareng Dottor Group SpA pikeun nyiptakeun proyék butik kelas dunya di Toko Utama Jiangnan Buyi.