65 Steel pigura Formwork

Katerangan pondok:

65 Steel pigura témbok formwork mangrupakeun sistem systematized tur universal.Bulu has nyaéta beurat hampang sareng kapasitas beban anu luhur.Kalawan clamp unik salaku panyambungna pikeun sakabéh kombinasi, uncomplicated ngabentuk operasi, gancang shuttering-kali jeung efisiensi tinggi anu hasil kahontal.


Rincian produk

Rincian produk

111

Ieu dipiguraan sistem formwork modular

Éta diwangun ku panel Formwrok sareng Asesoris.

Panel Formwork: Pigura baja riveted 15mm triplek

Pigura baja: Q235B (GB / T700-2007)

Lapis: kayu keras kualitas luhur atanapi pilem Eucalyptus nyanghareupan konstruksi lapis kalayan 15mm.

Tekanan beton anu diidinan: 90 kN/㎡

Jarak nyaluyukeun liang nyaeta 50mm.Ieu minimum adjustment increment.

Tutup liang anu henteu dianggo dina lambaran formwork tina panel Universal nganggo colokan R 20.

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)

Desain urang sanajanSIMPLE téh pangalusna,Ngan 9 panel formwork ukuran biasa: 3000x1200;3000x950;3000x600;1200x1200;1200x950;1200x600;

600x1200;600x950;600x600;(Salaku gambar di handap)

2 (2)
2 (1)

bewara: The max digawé lebar of hiji tunggal panel kedah be Langkung sakedik 150 mm ti panel urang lebar.

  • panel bisa jointed kana sagala jangkungna sarta rubak pikeun nyocogkeun sarat sabenerna di jobsite.
  • Métode nyaluyukeun dimensi kolom: (Bagian kolom)
3

Solusi témbok geser

4 (2)
4 (3)
4 (1)
5
3
4
6 (2)
6 (3)
6 (1)

Asesoris Fastener:

1. Coupler Kolom

Coupler kolom dipaké pikeun vertikal nyambungkeun dua panel formwork, éta diwangun ku nyekel konci na nut disk.

1
2 (1)

Pamakéan: Selapkeun rod konci nyekel kana liang nyaluyukeun,

7 (2)
7 (1)

Ngarobah posisi coupler kolom ku nyaluyukeun liang, lajeng 4 aréa surrond panel formwork bakal robah dimensi.Pikeun cocog pikeun aplikasi kolom ukuran bagian béda.

2. Clamp Standar

clamp baku dipaké pikeun nyambungkeun panel twoformwork rék dilegakeun aréa formwork sarta jangkungna.Éta henteu ngan ukur dianggo pikeun nyambungkeun panel formwork, tapi ogé dianggo pikeun nyambungkeun tangga, caster, régulator rebar, ieu mangrupikeun desain multifungsi, supados langkung genah di tempat padamelan.

1-128
1 (2)
8 (1)
8 (2)

3. alignment coupler

11
1 (4)

Alignment coupler dipaké pikeunnyambungkeun dua panel formwork, tapi ogé boga fungsi Blok.Éta tulangan tina clamp standar dina sambungan.

Ngonci asesoris ieu sareng ngabuka palu nganggo palu cekap.Ningkatkeun efisiensi gawé, simplify gawé.

4. Tangga & Platform Gawé

22

Aksés gawé pikeun tuang beton diawaskeun, fitur saperti kieu:

Ngamangpaatkeun pipa baja normal salaku handrail tinimbang desain husus-dijieun.Ngamangpaatkeun pinuh persis bahan di jobsite.

Paké clamp nyepetkeun sarua (C-clamp) on handrail na plank logam, desain multifungsi.

Anggo mode sambungan anu sami dina panel formwork sareng tangga (ku clamp standar).Hayu tangga bisa nangtung sarta mindahkeun gancang.

Sketsa platform gawé:

11 (2)
12

Komponén:

3-1: Standar

3-2: Plank logam

3-3: C-Clamp

Handrail ngagunakeun pipa baja normal.

Beban jasa anu diidinan: 1,5 kN/㎡ (150 kg/㎡)

ngamuat Kelas 2 mun EN 12811-1: 2003

5. Setélan roda (Caster)

111

Ngagunakeun bolts atanapi clamp pikeun nyambungkeun kana panel formowrk, pulas cecekelan, anjeun tiasa angkat suite formwork, gampang pikeun mindahkeun, sanajan formwork leuwih beurat, ngan 1 atawa 2 jalma bisa kalayan gampang mindahkeun éta, ti hiji posisi gawé ka sejen gancang tur fléksibel, henteu kedah nyetél formwork pikeun unggal kolom, sedengkeun, ngirangan biaya ngagunakeun bango.Kusabab eta bisa gampang dihapus, hiji set bisa dibagikeun keur loba formwork suite, ngahemat biaya.

Dina raraga ngajaga formwork suite stabil, kaamanan sarta pamakéan genah, éta dirancang 2 tipe.Biasana nganggo 2 jinis sambungan iga sareng 1 jinis sambungan samping dina suite formwork satengah kolom.

011 (1)

Nyambung samping

Sambungkeun ku clamp Standar

011 (2)

Iga- nyambungkeun

Nyambung kubaud

6. Crane hook

1111

Nyadiakeun titik angkat pikeun panel formwork.Sambungkeun kana iga tina panel formwork ku baud.

Dipaké pikeun ngamankeun posisi rebar pikeun nyegah dislocation.Anggo profil anu sami sareng pigura formwork, gampang dihubungkeun sareng dibongkar ku clamp standar.

11

7. Chamfer strip

4 (1)
4 (5)
4 (4)
4 (2)
4 (3)

8.tarik-dorong prop

图片10

Shoring formwork tetep tur saluyukeun sudut verticality.

Sambungkeun formwork ku baud sareng dipasang dina iga.tungtung sejen dibereskeun dina beungeut beton harden ku baud jangkar.

Sababaraha daérah gaduh peraturan kaamanan dina sudut komponén konstruksi, éta henteu tiasa katingali sudut anu seukeut.

Metodeu tradisional nyaéta ngagunakeun bagian segitiga tina kai pikeun paku dina edges of formwork.

Strip chamfer ieu tiasa dipasang di sisi panel formwork, henteu kedah kuku pikeun ngalereskeun.

2 1 1. Internal jurusudut elastis hayu formowrk dismentle leuwih gampang jeung kakuatan cukup. 
1 (2) 1 (1) 2. Taya sudut éksternal rarancangsudut éksternal teu perlu, naha kudu leuwih asesoris lamun urang boga design coupler alus?
2 (1) 2 (2)  3. Diartikulasikan juruSarupa jeung hinges, hayu sagala sudut béda ngabentuk mungkin.
 2 1  4. Bahan eusian panyambungna
 4  3 5. eusian jepitanNgalereskeun gap sempit ku bahan infill gancang.lingkup: 0 ~ 200mm
 1  1 (2) 6. Waler clampSejajarkeun sadaya panel nalika angkat sareng cacakan integral.
1  2 7. Sisi tunggal pendukungB-formulir pikeun témbok sisi tunggal nepi ka 6m5
 3 4
11 (2) 11 (1) Suporter panyambungna

Sederhana, genah sareng aman nyambungkeun pendukung sareng panel formwork

Rakitan Tembok Geser

1125

Rakitan Tembok Geser

1

Ngeunaan panel permukaan:

Panel permukaan B-formulir nyaéta 12mm pilem nyanghareup triplek.Urang terang umur jasa triplek diwatesan, sakumaha biasana, éta tiasa dianggo sakitar 50 kali dina pigura B-formulir.

Éta hartina anjeun kudu ngaganti triplek anyar.Sabenerna éta gampang pisan sareng genah.Ngan 2 léngkah: Rivet ;Sisi segel

Keling buta (5*20)

4

Sealant silikon

5
6
7

Rivet kudu jangkar kana jangkar plat.(Piring segitiga leutik dina pigura)

Ngeunaan ukuran motong:

8

Urang terang dimensi kayu lapis standar nyaéta 1220x2440mm (4'x8')

B-formulir ukuran biasa boga panjang 3000mm.Urang tiasa ngagabung 2 panel.Pigura baja geus kacang disiapkeun

"Pelat jangkar" (segitiga leutik sapertos poto di handap).Hayu joint dina tube iga.

Janten, panel 3m kedah dipotong 2388mm + 587mm

Diménsi panel B-formulir séjén bisa ngagunakeun triplek integral.

Ukuran triplek kedah pondok 23 ~ 25mm ti panel B-formulir

Conto wangun:

B-bentuk 1200mm ---- Lapis 1177mm

B-bentuk 950mm ---- Lapis 927mm

B-bentuk 600mm ---- Lapis 577mm

图片9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk