FAQs

Urang Sunda & D jeung desain

Naon tanaga R&D anjeun?Kualifikasi naon anu anjeun gaduh?

Lianggong design dept boga leuwih ti 20 insinyur.Éta sadayana gaduh pangalaman langkung ti 5 taun dina sistem formwork.

Naon gagasan ngembangkeun produk anjeun?

Lianggong komitmen ka optimasi desain skéma, nyadiakeun konsumén jeung pangalusna sarta paling basajan desain jeung cutatan.

Naon prinsip desain produk anjeun?

Kami bakal ngitung kapasitas pikeun mastikeun kasalametan sareng genah.

Dupi anjeun mawa logo konsumén Anjeun?

Sumuhun.

Sakumaha sering anjeun ngapdet produk anjeun?

Lianggong researches produk anyar pikeun nyugemakeun customer urang.

Naon bédana produk anjeun diantara peers?

produk Lianggong bisa nanggung leuwih kapasitas na assembly gampang.

Naon bahan khusus produk anjeun?

Lianggong gaduh seueur bahan anu béda.Baja, kai, plastik, aluminium jeung sajabana

Sabaraha lami kanggo ngembangkeun kapang anjeun?

Desain gambar bakal nyandak ngeunaan 2-3 poé sarta produksi bakal nyandak ngeunaan 15 ~ 30 poé, produk béda merlukeun kali produksi béda.

Téknik

Sertifikasi naon perusahaan anjeun parantos lulus?

CE, ISO jeung sajabana

Palanggan mana anu perusahaan anjeun parantos lulus pamariksaan pabrik?

Lianggong ngagaduhan seueur palanggan di sakumna dunya, sapertos Wétan Tengah, Eropa, Asia Tenggara sareng sajabana.

Jenis kaamanan naon produk anjeun peryogi?

Kami ningkatkeun kualitas produk pikeun mastikeun kasalametan konstruksi.

Beuli

Kumaha sistem pameseran anjeun?

Kami ngagaduhan jabatan pameseran profésional anu tiasa mastikeun kualitas bahan baku.

Naon standar supplier perusahaan anjeun?

Lianggong bakal ngagaleuh bahan baku saluyu sareng standar internasional

Produksi

Sabaraha lami kapang anjeun tiasa dianggo normal?

Kalolobaan produk urang dijieunna tina baja, ku kituna bisa dipaké leuwih ti 5 taun.Pangropéa rutin mastikeun yén produk henteu karat.

Naon prosés produksi anjeun?

Mimitian produksi saatos nampi bayaran sateuacanna.

Sabaraha lami waktos pangiriman normal produk anjeun?

waktos produksi urang umumna 15-30 poé, waktu husus gumantung kana spésifikasi produk jeung kuantitas.

Naha aya kuantitas pesenan minimum pikeun produk anjeun?

Lianggong teu gaduh MOQ dina kalolobaan produk.

Sakumaha ageung perusahaan anjeun?

Kami ngagaduhan langkung ti 500 karyawan di Lianggong.

Kontrol kualitas

Naon prosés kualitas anjeun?

Lianggong gaduh pamariksaan kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas produk Lianggong.

produk

Sabaraha lami umur jasa produk anjeun?

Produk baja tiasa dianggo langkung ti 5 taun.

Naon kategori khusus produk perusahaan anjeun?

Kami gaduh sadayana sistem formwork tiasa diterapkeun kana solusi anu béda.Salaku conto, produk urang tiasa dianggo dina Sasak, gedong, tanki, Torowongan, Bendungan, LNG sareng sajabana.

Cara pembayaran

Naon istilah pamayaran anu anjeun pikahoyong?

L/C, TT

Marketing sarta Brand

Pikeun jalma sareng pasar naon produk anjeun cocog?

Produk Lianggong cocog pikeun Jalan Raya, Kareta Api, Konstruksi Sasak.

Naha perusahaan anjeun gaduh merek sorangan?

Lianggong boga brand sorangan, urang boga sakuliah dunya konsumén.

Nagara sareng daérah mana produk anjeun diékspor?

Tengah-wétan, Kidul-wétan Asia, Éropa jeung sajabana

Naha produk anjeun gaduh kaunggulan biaya-éféktif?Naon éta aranjeunna?

Lianggong tiasa nyayogikeun gambar balanja sareng gambar assembly pikeun konsumén urang sareng ngatur insinyur urang pikeun ngabantosan dina situs nalika diperyogikeun.

Naon wewengkon pasar utama anjeun?

Tengah-wétan, Kidul-wétan Asia, Éropa jeung sajabana

Naon saluran dimana perusahaan anjeun ngembangkeun palanggan?

Lianggong gaduh halaman wéb nyalira, kami ogé gaduh MIC, Ali sareng sajabana.

Dupi anjeun gaduh merek sorangan?

Sumuhun.

Naha perusahaan anjeun bakal ilubiung dina pameran?Naon éta aranjeunna

Sumuhun.IndoBuildTech Expo, Dubai Big 5 paméran jeung sajabana.

Interaksi Pribadi

Iraha jam kantor anjeun?

Waktos damel Lianggong ti tabuh 8 énjing dugi ka tabuh 5 sonten.Ku jalan kitu, lain waktos urang ogé bakal nganggo whatsapp sareng wechat, janten kami bakal ngabales anjeun gancang upami anjeun naroskeun ka kami.

Service

Naon parentah pikeun pamakéan produk anjeun?

Upami anjeun anu pertama kali ngagunakeun produk Lianggong, kami bakal ngatur insinyur pikeun ngabantosan anjeun dina situs anjeun.Mun anjeun wawuh jeung produk urang, kami baris nyadiakeun gambar balanja lengkep jeung gambar assembly pikeun mantuan Anjeun.

Kumaha perusahaan anjeun nyayogikeun jasa saatos jual?Naha aya kantor atanapi gudang di luar negeri?

Lianggong gaduh tim saatos-diobral profésional pikeun ngatasi sagala jinis masalah palanggan.Lianggong ngagaduhan cabang di Indonésia, UAE sareng Kuwait.Urang ogé boga toko di UAE.

Naon alat komunikasi online anjeun gaduh?

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku wechat, whatsapp, facebook, linkin sareng sajabana.

Perusahaan sareng Tim

Naon sajarah pangembangan khusus perusahaan anjeun?

Dina 2009, Jiangsu Lianggong Arsitéktur Citakan Co., Ltd. diadegkeun di Nanjing.

Taun 2010, Yancheng Lianggong Formwork Co., Ltd. diadegkeun sareng asup ka pasar luar negeri.

Dina 2012, pausahaan geus jadi patokan industri, sarta loba merek geus ngawangun partnerships strategis jeung parusahaan urang.

Taun 2017, kalayan ékspansi bisnis pasar luar negeri, Yancheng Lianggong Trading Company Co., Ltd. sareng Indonesia Lianggong Cabang diadegkeun.

Dina taun 2021, urang bakal terus maju kalayan beban anu ageung sareng netepkeun patokan dina industri.

Kumaha pangkat produk anjeun dina industri?

Lianggong geus jadi patokan industri, sarta loba merek geus ngawangun partnerships strategis jeung parusahaan urang.

Naon sipat perusahaan anjeun?

Pabrikan sareng perusahaan dagang.

Rék gawé bareng jeung urang?