Parancah Ringlock

Katerangan pondok:

Parancah Ringlock mangrupikeun sistem Parancah modular anu langkung aman sareng merenah tiasa dibagi kana sistem 48mm sareng sistem 60.Sistem Ringlock mangrupikeun standar, ledger, brace diagonal, jack base, u head sareng komponén-komponén sanés.Standar dilas ku rosette kalayan dalapan liang anu opat liang leutik pikeun nyambungkeun buku besar sareng opat liang ageung pikeun nyambungkeun pananggeuy diagonal.


Rincian produk

Rincian produk

Parancah Ringlock mangrupikeun sistem Parancah modular anu langkung aman sareng merenah tiasa dibagi kana sistem 48mm sareng sistem 60.Sistem Ringlock mangrupikeun standar, ledger, brace diagonal, jack base, u head sareng komponén-komponén sanés.Standar dilas ku rosette kalayan dalapan liang anu opat liang leutik pikeun nyambungkeun buku besar sareng opat liang ageung pikeun nyambungkeun pananggeuy diagonal.

Kauntungannana5

Barang

Lpanjangna (mm)

Ukuran (mm)

Sukuran (mm)

Standar sareng spigot Q345

L=1000

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=1500

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=2000

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=2500

φ48.3*3.25

φ60*3.25

7

Item

Lpanjangna (mm)

Sukuran (mm)

Sukuran (mm)

Buku Kas (Q235/Q345)

L=600

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=700

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=900

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1200

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1500

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1800

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=2000

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=2500

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

13

Barang

Panjangna (mm)

Ukuran (mm)

Ukuran (mm)

pananggeuy diagonal Q345 / Q235

L=1500*900

φ48.3*2.5

φ42*2,5

L=1200*1200

φ48.3*2.5

φ42*2,5

L=1200*1500

φ48.3*2.5

φ42*2,5

L=1500*1500

φ48.3*2.5

φ42*2,5

L=1800*1500

φ48.3*2.5

φ42*2,5

L=2400*1500

φ48.3*2.5

φ42*2,5

2

Barang

Panjangna

Ukuran(mm

Ukuran(mm

Dasar kerah Q345

L=300

φ59*4*100

φ70*4*110

φ48.3*3.2*200

φ60*3.2*200

31 Barang Panjangna (mm) Ukuran (mm) Ukuran (mm)
Screw Jack Foot L=600140 * 140 * 6mm φ38,5 φ48,5
 4 Barang Panjangna (mm) Ukuran (mm) Ukuran (mm)
ScrewJack Kepala L=600180 * 150 * 50 * 6mm φ38,5 φ48,5

Kauntungannana

1. Téknologi canggih, desain gabungan anu lumrah, sambungan anu stabil.

2. Assembling gampang jeung gancang, greatly ngurangan waktu jeung ongkos kuli.

3.Uprade bahan baku ku baja low-alloy.

4.High séng palapis jeung umur panjang ngagunakeun, beresih jeung geulis.

5.Las otomatis, precision tinggi jeung kualitas punjul.

Struktur 6.Stable, kapasitas bearing tinggi, aman jeung awét.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami