Produk

  • Pilem Nyanghareupan triplek

    Pilem Nyanghareupan triplek

    Lapis utamana nyertakeun birch triplek, hardwood lapis jeung poplar lapis, sarta eta bisa cocog kana panels pikeun loba sistem formwork, contona, sistem formwork pigura baja, sistem formwork sisi tunggal, sistem formwork balok kayu, sistem formwork props baja, sistem formwork Parancah, jsb... Éta ekonomis tur praktis pikeun konstruksi tuang beton.

    LG plywood mangrupikeun produk lapis anu dilaminasi ku pilem anu diresapi tina résin fénolik polos anu diproduksi ku sababaraha jinis ukuran sareng ketebalan pikeun nyumponan sarat ketat standar internasional.

  • PP kerung Board Plastik

    PP kerung Board Plastik

    PP formwork wangunan kerung adopts diimpor résin rékayasa kinerja tinggi salaku bahan dasar, nambahkeun aditif kimiawi kayaning toughening, strengthening, cuaca buktina, anti sepuh, sarta seuneu buktina, jsb.

  • Plastik Nyanghareupan Lapis

    Plastik Nyanghareupan Lapis

    Plywood Nyanghareupan palastik nyaéta panel pinding témbok coated kualitas luhur pikeun pamaké tungtung dimana bahan permukaan pilari alus diperlukeun.Ieu mangrupa bahan hiasan idéal pikeun sagala rupa kaperluan industri angkutan jeung konstruksi.

  • Ngaropea Steel Formwork

    Ngaropea Steel Formwork

    Beungeut baja didamel tina pelat raray baja kalayan tulang rusuk sareng flanges anu diwangun dina modul biasa.Flanges geus ditinju liang dina interval nu tangtu pikeun assembly clamp.
    Formwork baja kuat sareng awét, janten tiasa dianggo deui sababaraha kali dina konstruksi.Ieu gampang keur ngumpul jeung ngadegkeun.Kalayan bentuk sareng struktur anu tetep, éta cocog pisan pikeun dilarapkeun kana konstruksi anu peryogi jumlah struktur anu sami, sapertos gedong luhur, jalan, sasak, jsb.

  • Precast Steel Formwork

    Precast Steel Formwork

    Precast girder formwork boga kaunggulan-precision tinggi, struktur basajan, retractile, gampang-demoulding sarta operasi basajan.Ieu bisa hoisted atawa nyeret ka situs casting integrally, sarta demoulded integrally atanapi piecemeal sanggeus beton achieving kakuatan, lajeng tarik kaluar kapang jero ti girder nu.Éta gampang dipasang sareng debugging, inténsitas tenaga kerja rendah, sareng éfisién anu luhur.

  • H20 Kayu Beam Slab Formwork

    H20 Kayu Beam Slab Formwork

    Méja formwork mangrupakeun jenis formwork anu dipaké pikeun lanté tuang, dipaké lega dina wangunan luhur-naékna, wangunan pabrik multi-tingkat, struktur jero taneuh jsb.

  • H20 Timber Beam Column Formwork

    H20 Timber Beam Column Formwork

    Formwork kolom balok kayu utamana dipaké pikeun casting kolom, sarta struktur na cara nyambungkeun rada sarupa jeung tembok formwork.

  • H20 Kayu Beam Tembok Formwork

    H20 Kayu Beam Tembok Formwork

    Tembok formwork diwangun ku H20 balok kayu, walings baja jeung bagian nyambungkeun lianna.Komponén ieu tiasa dirakit panel formwork dina lebar sareng jangkungna anu béda, gumantung kana panjangna sinar H20 dugi ka 6,0m.

  • Tembok palastik Formwork

    Tembok palastik Formwork

    Lianggong Plastik Tembok Formwork mangrupakeun sistem formwork bahan anyar dijieunna tina ABS jeung serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.

  • Palastik Kolom Formwork

    Palastik Kolom Formwork

    Ku assembling tina tilu spésifikasi, karya formulir kolom pasagi bakal ngalengkepan struktur kolom kuadrat dina panjang sisi ti 200mm mun 1000mm atintervals of 50mm.

  • Palastik Slab Formwork

    Palastik Slab Formwork

    Lianggong Plastic Slab Formwork mangrupikeun sistem formwork bahan énggal anu didamel tina ABS sareng serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.

  • Kotak lombang

    Kotak lombang

    Kotak lombang dipaké dina lombang shoring salaku wangun rojongan taneuh lombang.Aranjeunna nawiskeun sistem lapisan lombang anu hampang.