Mobil Pamasangan Arch

Katerangan pondok:

Kendaraan pamasangan Arch diwangun ku chassis mobil, outriggers hareup sareng pungkur, sub-pigura, méja geser, panangan mékanis, platform kerja, manipulator, panangan bantu, kerekan hidrolik, jsb.


Rincian produk

Rincian produk

Kandaraan instalasi Arch diwangun ku chassis mobil, outriggers hareup jeung pungkur, sub-pigura, meja ngageser, panangan mékanis, platform kerja, manipulator, panangan bantu, kerekan hidrolik, jsb Strukturna basajan, penampilan geulis tur atmosfir, laju nyetir tina chassis mobil bisa ngahontal 80KM / H, mobilitas nyaeta fléksibel, sarta transisi téh merenah.Hiji alat bisa tumut kana akun sababaraha facets, ngurangan investasi alat, ngagunakeun kakuatan chassis mobil nalika digawé, euweuh sambungan éksternal diperlukeun Power suplai, speed instalasi parabot gancang, dilengkepan dua leungeun robotic, sudut pitch maksimum panangan robotic bisa ngahontal. 78 derajat, stroke teleskopik nyaéta 5m, sareng jarak ngageser ka hareup sareng mundur sadayana tiasa ngahontal 3.9m.Éta tiasa gancang dipasang dina lengkungan léngkah.

Ciri

Kasalametan:Dilengkepan dua panangan robot sareng dua platform kerja, pagawé jauh tina panangan, sareng lingkungan damel langkung aman;

Hemat tanaga gawé:ngan 4 jalma bisa ngalengkepan pamasangan pigura baja jeung peletakan bolong baja pikeun hiji sapotong pakakas, nyimpen 2-3 jalma;

Nyimpen duit:chassis mobil téh fléksibel tur fléksibel, hiji alat bisa ngurus sababaraha aspék, ngurangan investasi alat;

efisiensi tinggi:konstruksi mechanized ngaronjatkeun efisiensi gawé, sarta ngan butuh 30-40 menit a install arch tunggal, nu speeds up siklus prosés;

Léngkah Konstruksi Dua-Lengkah

1. Parabot di tempat

2. Ground sambungan Arch

3. Leungeun katuhu ngangkat Arch munggaran

4. Angkat panangan kénca, lengkungan kahiji

5. Aerial docking Arch

6. Ikatan longitudinal

7. Angkat panangan katuhu, arch kadua

8. Angkat panangan kénca, arch kadua

9. Aerial docking Arch

10. Tulangan dilas jeung bolong baja

11. Ninggalkeun situs gancang sanggeus konstruksi

Tilu-Lengkah Konstruksi Léngkah

1. Parabot di tempat

2. Pasang arch témbok sisi hambalan handap

3. Pasang lengkungan tengah témbok sisi lengkung

4. Pasang arch luhur hambalan luhur

5. Ninggalkeun situs gancang sanggeus konstruksi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk