Trolley

  • Torowongan hidrolik Linning Trolley

    Torowongan hidrolik Linning Trolley

    Dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira, trolley lapisan torowongan hidrolik mangrupikeun sistem idéal pikeun lapisan formwork tina torowongan karéta api sareng jalan raya.

  • Mesin Semprot baseuh

    Mesin Semprot baseuh

    Mesin sareng motor sistem kakuatan ganda, drive hidrolik pinuh.Anggo kakuatan listrik pikeun damel, ngirangan émisi knalpot sareng polusi sora, sareng ngirangan biaya konstruksi;kakuatan chassis bisa dipaké pikeun lampah darurat, sarta sakabeh lampah bisa dioperasikeun ti switch kakuatan chassis.Applicability kuat, operasi merenah, pangropéa basajan tur kaamanan tinggi.

  • Pipa Galeri Trolley

    Pipa Galeri Trolley

    Trolley galeri pipa mangrupikeun torowongan anu diwangun di jero taneuh di kota, ngahijikeun sababaraha galeri pipa rékayasa sapertos listrik, telekomunikasi, gas, panas sareng pasokan cai sareng sistem drainase.Aya port pamariksaan khusus, angkat port sareng sistem ngawaskeun, sareng perencanaan, desain, konstruksi sareng manajemén pikeun sadayana sistem parantos dihijikeun sareng dilaksanakeun.

  • Mobil Pamasangan Arch

    Mobil Pamasangan Arch

    Kendaraan pamasangan Arch diwangun ku chassis mobil, outriggers hareup sareng pungkur, sub-pigura, méja geser, panangan mékanis, platform kerja, manipulator, panangan bantu, kerekan hidrolik, jsb.

  • Batu Bor

    Batu Bor

    Dina taun-taun ayeuna, salaku unit konstruksi ngagantelkeun pentingna pikeun kaamanan proyék, kualitas, sareng jaman konstruksi, metode pangeboran sareng penggalian tradisional henteu tiasa nyumponan syarat konstruksi.

  • Waterproof Board na Rebar Gawé Trolley

    Waterproof Board na Rebar Gawé Trolley

    dewan waterproof / Rebar karya trolley prosés penting dina operasi torowongan.Ayeuna, karya manual sareng bangku saderhana biasana dianggo, kalayan mékanisasi rendah sareng seueur kalemahan.

  • Formwork Torowongan

    Formwork Torowongan

    Formwork torowongan mangrupakeun jenis gabungan formwork, nu ngagabungkeun nu formwork tina témbok matak-di-tempat jeung formwork tina lantai matak-di-tempat dina dasar pangwangunan formwork badag, ku kituna pikeun ngarojong formwork sakali, dasi. bar baja sakali, sarta tuang témbok jeung formwork kana bentuk sakali dina waktos anu sareng.Kusabab bentuk tambahan tina formwork ieu kawas torowongan rectangular, mangka disebut formwork torowongan.