Torowongan hidrolik Linning Trolley

Katerangan pondok:

Dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira, trolley lapisan torowongan hidrolik mangrupikeun sistem idéal pikeun lapisan formwork tina torowongan karéta api sareng jalan raya.


Rincian produk

Rincian produk

Dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan urang nyalira, trolley lapisan torowongan hidrolik mangrupikeun sistem idéal pikeun lapisan formwork tina torowongan karéta api sareng jalan raya.Didorong ku motor listrik, éta tiasa gerak sareng leumpang nyalira, kalayan silinder hidrolik sareng jack screw anu dianggo pikeun posisi sareng nyandak formwork.Trolley ngabogaan loba kaunggulan dina operasi, kayaning béaya rendah, struktur dipercaya, operasi merenah, speed pinding gancang sarta permukaan torowongan alus.

Trolley umumna dirancang salaku tipe Arch baja, ngagunakeun citakan baja digabungkeun baku, tanpa leumpang otomatis, ngagunakeun kakuatan éksternal pikeun nyered, sarta témplat detachment ieu sadayana sacara manual dioperasikeun, nu kuli-intensif.Jenis trolley pinding ieu umumna dipaké pikeun konstruksi torowongan pondok, utamana pikeun konstruksi pinding beton torowongan kalawan pesawat kompléks jeung géométri spasi, konversi prosés sering, sarta sarat prosés ketat.Kauntungannana leuwih atra.Lapisan beton bertulang torowongan kadua ngadopsi desain pigura lengkung anu sederhana, anu ngarengsekeun masalah ieu kalayan saé, sareng dina waktos anu sami, biaya rékayasa rendah.Kalolobaan trolleys basajan ngagunakeun tuang beton jieunan, sarta trolley pinding basajan ieu ngeusi beton conveying treuk pompa, jadi rigidity of trolley kudu utamana strengthened.Sababaraha trolleys pinding basajan ogé ngagunakeun integral Steel Formwork, tapi maranéhna masih ngagunakeun rod threaded sarta henteu mindahkeun otomatis.Jenis trolley ieu umumna dieusi ku treuk pompa pangiriman beton.Trolleys pinding basajan umumna ngagunakeun formwork baja gabungan.Formwork baja gabungan umumna dijieun tina pelat ipis.

The rigidity tina formwork baja kudu dianggap dina prosés desain, jadi jarak antara arches baja teu kudu badag teuing.Upami panjang bekisting baja nyaéta 1.5m, jarak rata-rata antara lengkungan baja henteu kedah langkung ageung tibatan 0.75m, sareng gabungan longitudinal tina formwork baja kedah diatur antara push sareng push pikeun mempermudah pamasangan pengencang formwork. jeung kait formwork.Upami pompa dianggo pikeun infus, laju infus henteu kedah gancang teuing, upami henteu bakal nyababkeun deformasi tina formwork baja komposit, khususna nalika ketebalan lapisan langkung ageung tibatan 500mm, laju infus kedah dilambatkeun.Ati-ati nalika nutup sareng tuang.Nengetan tuang beton sepanjang waktos pikeun nyegah tuang beton sanggeus ngeusian, disebutkeun eta bakal ngabalukarkeun kapang ledakan atawa deformasi trolley nu.

Diagram struktur trolley lapisan torowongan hidrolik

Parameter téknis

01. spésifikasi: 6-12,5 m

02. Panjang pinding maksimum: L = 12m (bisa disaluyukeun nurutkeun konsumén) per Unit

03. Kapasitas lolos maksimum: (jangkungna * lebar) konstruksi henteu mangaruhan mobil dina waktos anu sami

04. Kamampuh ngorondang: 4%

05. Laju leumpang: 8m / mnt

06.Total kakuatan: 22.5KW Iinditan motor 7.5KW * 2 = 15KWmotor pompa minyak 7.5KW

07. Tekanan sistem hidrolik: Pmqx = 16Mpa

08. Ngaleungitkeun modulus sapihak tina bekisting: Amin=150

09.Kénca jeung katuhu adjustment tina silinder horizontal: Bmax = 100mm

10. Ngangkat silinder: 300mm

11.Maximum stroke tina silinder: gurat silinder 300mm

12. silinder horizontal: 250mm

Aplikasi proyék

4
1
2
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk