warta parusahaan

  • Sasak Saluran Laut Huangmao–Aplikasi tina Formwork Lianggong

    Sasak Saluran Laut Huangmao–Aplikasi tina Formwork Lianggong

    Salaku perpanjangan kulon Sasak Hong Kong-Zhuhai-Macao, Sasak Saluran Laut Huangmao ngamajukeun strategi "nagara anu ngagaduhan jaringan transportasi anu kuat", ngawangun jaringan transportasi di Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area (GBA) , sareng nyambungkeun pro utama...
    Maca deui
  • News Flash: Lianggong Téhnologi & Usaha Inggris Workshop Pelatihan

    Lianggong nyepeng kayakinan yen nasabah datang kahiji.Janten Lianggong nawiskeun sesi pelatihan teknisi sareng agén penjualan luar negeri unggal Rebo soré pikeun tujuan anu langkung saé ngalayanan klien kami.Di handap ieu gambar sési latihan urang.Lalaki anu nangtung di ...
    Maca deui