Tentang Kami

Lianggong Formwork Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan bekisting sareng parancah utama anu kantor pusatna di Kota Nanjing, Cina, sareng pabrikna aya di Zona Pangembangan Ékonomi Jianhu Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu.Salaku parusahaan well-ngadegkeun dina widang formwork konstruksi, Lianggong geus devoted sorangan sarta husus dina formwork jeung Parancah panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, sarta jasa kuli.

Salila taun hardworking saprak 2010 ku sakabeh staf parusahaan, Lianggong geus hasil dikirimkeun sarta ngalayanan angka nu gede ngarupakeun proyék di imah jeung di mancanagara, kayaning sasak, torowongan, pembangkit listrik, sarta constructions industri & sipil.Produk utama Lianggong kalebet balok kayu H20, tembok sareng kolom bekisting, bekisting plastik, bracket sisi tunggal, bekisting panjat anu diangkat bango, sistem pendakian otomatis hidrolik, layar panyalindungan sareng platform unloading, balok aci, bekisting méja, Parancah ring-lock. jeung munara stair, cantilever ngabentuk traveler jeung trolley trolley torowongan hidrolik, jsb.

Pausahaan utamana kalibet dina manajemén jeung tanaga teknis geus mangtaun-taun kalibet dina Sasak badag, torowongan, tukang konstruksi rékayasa sipil, dina garis kalawan standar internasional di domestik munggaran pikeun ngajalankeun sistem formwork of industrialisasi desain profésional, pabrik, konstruksi formwork husus. konsép integrasi subcontracting, sistem formwork kana téhnologi canggih Éropa sarta prosés manufaktur dewasa domestik pikeun rugbi éféktif, ngawangun dewasa sarta baku ngembangkeun téhnologi formwork, aplikasi jeung sistem jasa, greatly ngaronjatkeun perusahaan kaserang konstruksi domestik dina kamampuhan integrasi téhnologi rékayasa formwork, mun ningkatkeun kakuatan komprehensif perusahaan kontrak konstruksi domestik jeung efisiensi.

Ngamangpaatkeun kasang tukang téknis kuat sarta pangalaman rékayasa loba pisan, sarta salawasna bearing dina pikiran tetep ongkos-efektivitas sarta efisiensi pikeun klien, Lianggong bakal neruskeun jadi pasangan pangalusna anjeun dina sagala proyék ti pisan mimiti jeung ngahontal tujuan luhur sarta salajengna babarengan.

Sertipikat

Pameran

Cabang-cabang

kantor Indonésia

PT.Formwork Liang Gong Téknik Indonésia

Tambahkeun:JL.Raya Pantai Indah Kapuk Komplek TOHO Blok A No

Jakarta Utara - 14470

Telepon:6221 - 5596 5800

Fax:6221 - 5596 4812

Kontak:Yolie

kantor Kuwait

SAMA CANADA General Trading and Contracting CO.

Tambahkeun:Kuwait, Hawalli Blok 11 katiba Jalan Gedong 21 Lantai 10 Kantor 19

Telepon:+965 66269133

Kontak:Eric Chen

Cabang Siprus:

Tambahkeun:1-11 Mnasiadou Street, Gedong Demokritos 4, 1065, Nicosia, Siprus

Kontak:Michael Shaylos

Surélék:michael@lianggongform.com