Waterproof Board na Rebar Gawé Trolley

Katerangan pondok:

dewan waterproof / Rebar karya trolley prosés penting dina operasi torowongan.Ayeuna, karya manual sareng bangku saderhana biasana dianggo, kalayan mékanisasi rendah sareng seueur kalemahan.


Rincian produk

Rincian produk

dewan waterproof / Rebar karya trolley prosés penting dina operasi torowongan.Ayeuna, karya manual sareng bangku saderhana biasana dianggo, kalayan mékanisasi rendah sareng seueur kalemahan.

Waterproof Board Jeung Rebar Gawé Trolley nyaeta torowongan waterproof parabot peletakan dewan, kalawan peletakan otomatis dewan waterproof sarta ngangkat, ring mengikat jeung longitudinal reinforcing fungsi bar, bisa loba dipaké dina kareta api, jalan raya, conservancy cai jeung widang lianna.

Ciri

1. High-efisiensi

Waterproof Board Jeung Rebar Gawé Trolley bisa nyugemakeun peletakan 6,5 méter dewan waterproof lega, sarta ogé bisa minuhan hiji-waktos mengikat 12 méteran bar baja.

Ngan 2 ~ 3 urang tiasa iklas papan waterproof.

Hoisting on coils, sumebar otomatis, tanpa lift taktak manual.

2. Kadali jauh nirkabel gampang dioperasikeun

Waterproof Board Jeung Rebar Gawé Trolley operasi kadali jauh, kalawan leumpang longitudinal sarta fungsi tarjamah horizontal;

Ngan hiji jalma bisa ngadalikeun mobil.

3. kualitas alus konstruksi

dewan waterproof peletakan lemes jeung geulis;

Platform kerja permukaan baja ngariung pinuh katutupan.

Kaunggulan

1. trolley The adopts jalan / rarancang runtuyan rel, nu bisa bahannana tiasa dipaké deui dina sababaraha torowongan pikeun nyegah runtah sumberdaya

2. The waterproof paving adopts operasi kadali jauh pikeun ngurangan inténsitas kuli pagawe sarta ngurangan jumlah pagawe

3. Panangan kerja tiasa sacara bébas muterkeun sareng dilegakeun, operasina fleksibel, sareng éta tiasa diadaptasi kana bagian torowongan anu béda.

4. mékanisme leumpang bisa dilengkepan tipe leumpang atawa tipe ban, tanpa peletakan lagu, sarta bisa gancang dipindahkeun ka lokasi ditunjuk pikeun konstruksi, ngurangan waktu persiapan konstruksi.

5. The parabot pamisah tipe gudang baja bar ngarobahna tur conveying alat, kalawan baja bar dahar, péngkolan otomatis tur longitudinal gerakan positioning fungsi, teu kudu sacara manual mawa bar baja, greatly ngurangan gaya tanaga gawé sarta ngurangan jumlah operator.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami