H20 Kayu Beam Slab Formwork

Katerangan pondok:

Méja formwork mangrupakeun jenis formwork anu dipaké pikeun lanté tuang, dipaké lega dina wangunan luhur-naékna, wangunan pabrik multi-tingkat, struktur jero taneuh jsb.


Rincian produk

Rincian produk

Méja formwork mangrupakeun jenis formwork anu dipaké pikeun lanté tuang, dipaké lega dina wangunan luhur-naékna, wangunan pabrik multi-tingkat , struktur jero taneuh jsb Salila konstruksi, sanggeus parantosan tuang, tabel formwork susunan bisa diangkat ku ngangkat garpu ka tingkat luhur sareng dianggo deui, tanpa kedah dibongkar.Dibandingkeun sareng formwork tradisional, éta diulas ku struktur anu sederhana, gampang dibongkar, sareng tiasa dianggo deui.Éta ngaleungitkeun cara tradisional sistem dukungan slab, anu diwangun ku cuplocks, pipa belut sareng papan kayu.Konstruksi nyepetkeun écés, sareng tenaga kerja parantos disimpen pisan.

Unit baku tina formwork méja

Méja formwork Unit baku boga dua ukuran: 2,44× 4,88m jeung 3,3× 5m .Diagram strukturna nyaéta kieu:

5

Sistim formwork flex-méja

Sistem formwork flex-tabel mangrupakeun formwork pikeun slab beton tuang dina rencana lantai kompléks, spasi sempit.Hal ieu dirojong ku prop baja atawa tripods kalawan huluna rojongan béda, kalawan H20 balok kayu salaku balok primér sarta sekundér, nu ditutupan ku panels.Sistim nu bisa dipaké pikeun jangkungna jelas nepi ka 5,90m.

33

Ciri

Paling gampang jeung Flex-méja Formwork System pikeun sakabéh jenis slabs, diwangun ku prop baja, tripod, sirah opat arah, H20 balok kayu na shuttering panel.

Ieu utamana dipaké pikeun decking wewengkon sabudeureun shafts angkat jeung kasus tangga, ogé pikeun proyék-proyék villa atawa manual diatur Sistim formwork slab kalawan kapasitas bango kawates.

Sistim ieu sagemblengna bebas bango.

Balok kayu H20 kusabab penanganan anu gampang, beuratna rendah sareng sacara statis alus teuing nunjukkeun beungkeutan kelas luhur sareng balok anu dilindungi ditungtungan ku bemper plastik ngajamin umur panjang.

Sistim ieu struktur basajan, disassembly merenah tur assembly, susunan fléksibel tur reusability.

Aplikasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami