Hydraulic Auto Climbing Formwork

Katerangan pondok:

Sistem formwork auto-climbing hidrolik (ACS) nyaéta sistem formwork self-climbing témbok-napel, anu didamel ku sistem angkat hidrolik sorangan.Sistem formwork (ACS) kalebet silinder hidrolik, komutator luhur sareng handap, anu tiasa ngalihkeun kakuatan angkat dina bracket utama atanapi rel panjat.


Rincian produk

Rincian produk

Sistem formwork auto-climbing hidrolik (ACS) nyaéta sistem formwork self-climbing témbok-napel, anu didamel ku sistem angkat hidrolik sorangan.Sistem formwork (ACS) kalebet silinder hidrolik, komutator luhur sareng handap, anu tiasa ngalihkeun kakuatan angkat dina bracket utama atanapi rel panjat.Kalawan kakuatan ku sistem hidrolik, bracket utama jeung rel climbing bisa nanjak mungguh.Ku alatan éta, sistem hidrolik otomatis-climbing lengkep (ACS) naek steadily tanpa bango.Teu aya alat angkat anu sanés anu diperyogikeun nalika nganggo formwork hidrolik otomatis-climbing, anu ngagaduhan kaunggulan janten gampang dioperasi, gancang sareng aman dina prosés pendakian.ACS nyaéta sistem formwork pilihan kahiji pikeun munara luhur-naékna sarta konstruksi sasak.

Ciri

1.Hydraulic otomatis-climbing formwork bisa nanjak salaku set lengkep atanapi individual.Prosés pendakian téh ajeg, sinkron jeung aman.

2.The kurung tina sistem formwork otomatis-climbing moal dibongkar dugi periode konstruksi rengse, sahingga nyimpen spasi pikeun situs jeung Ngahindarkeun karuksakan kana formwork, utamana pikeun panel.

3.It nyadiakeun sagala-buleud platform operasi.Kontraktor henteu kedah nyetél platform operasi anu sanés, sahingga ngahémat biaya bahan sareng tenaga kerja, sareng ningkatkeun kaamanan.

Kasalahan 4.The konstruksi struktur leutik.Salaku pagawean dina koreksi basajan, kasalahan konstruksi bisa ngaleungitkeun floor by floor.

5.The speed climbing tina sistem formwork téh gancang.Bisa nyepetkeun sakabeh pagawean konstruksi (rata-rata 5 poé pikeun hiji lantai).

6.The formwork bisa nanjak ku sorangan jeung karya beberesih bisa dipigawé di situ, ku kituna pamakéan munara bango bakal greatly ngurangan.

Dua jenis formworks hidrolik otomatis-climbing: HCB-100&HCB-120

1.Diagram struktur tipe pananggeuy diagonal

Indikator fungsi utama

1

1. Beban konstruksi:

platform luhur0,75KN / m²

platform séjén: 1KN / m²

2.Electronically dikawasa hidrolik

sistem ngangkat

Silinder stroke: 300mm;

aliran stasiun pompa hidrolik: n×2L/mnt, n nyaéta jumlah korsi;

Laju manjang: ngeunaan 300mm / mnt;

Dipeunteun dorong: 100KN & 120KN;

Kasalahan sinkronisasi silinder ganda:20 mm

2.Diagram struktur tipe truss

Rangka komposit

truss misah

Indikator fungsi utama

1 (2)

1. Beban konstruksi:

platform luhur4KN/m²

platform séjén: 1KN / m²

2.Electronically dikawasa hidroliksistem ngangkat

Silinder stroke: 300mm;

aliran stasiun pompa hidrolik: n×2L/mnt, n nyaéta jumlah korsi;

Laju manjang: ngeunaan 300mm / mnt;

Dipeunteun dorong: 100KN & 120KN;

Kasalahan sinkronisasi silinder ganda:20 mm

Bubuka pikeun sistem hidrolik otomatis-climbing formwork

Sistim jangkar

Sistim jangkar nyaéta sistem beban bearing sakabeh sistem formwork.Ieu diwangun ku baud tensile, sapatu jangkar, climbing congcot,-kakuatan tinggi dasi rod na jangkar plat.Sistim jangkar dibagi jadi dua jenis: A jeung B, nu bisa dipilih nurutkeun sarat.

55

Sistem jangkar A

Tensile baud M42

Cimbing congcot M42 / 26.5

③Kakuatan luhur tie rod D26.5/L=300

Aplat nchor D26.5

Sistem jangkar B

Tensile baud M36

Climbing congcot M36 / D20

③Kakuatan luhur tie rod D20/L=300

Aplat nchor D20

3.Komponén baku

Nanggung bebankurung

Beban-bearing bracket

①Cross beam pikeun bracket beban-bearing

②Tahan diagonal pikeun bracket beban-bearing

③Standar pikeun bracket beban-bearing

④ Pin

Retrusive set

1

Retrusive set assembly

2

Retrusive dasi-rod set

Retrusive set

1

platform sedeng

2

①Cross beam pikeun platform sedeng

3

②Standar pikeun platform sedeng

4

③Panyambung pikeun standar

5

④Pin

Retrusive set

Sapatu jangkar napel témbok

1

Paranti napel témbok

2

Pin bantalan

4

PIN kaamanan

5

Korsi napel témbok (kénca)

6

Korsi napel témbok (katuhu)

Climbingrel

Majelis platform ditunda

①Cross beam pikeun platform ditunda

②Standar pikeun platform ditunda

③Standar pikeun platform ditunda

④ pin

Mteu weleh

Bagian baku waler utama

①Waler utama 1

②Waler utama 2

③Upper platform beam

④Tahan diagonal pikeun waler utama

⑤Pin

Aksésories

Nyaluyukeun korsi

Clamp flange

Waling-to-bracket wadahna

Pin

Dicokot kaluar alat pikeun climbing congcot

Jepit rambut

Pin pikeun waler utama

4.Sistem hidrolik

8

Sistem hidrolik diwangun ku komutator, sistem hidrolik sareng alat distribusi kakuatan.

The commutator luhur jeung handap mangrupakeun komponén penting pikeun transmisi gaya antara bracket jeung rail climbing.Ngarobah arah commutator nu bisa ngawujudkeun climbing masing-masing tina bracket na climbing rail.

Majelis prosés

① Majelis kurung

②Pamasangan platform

③Bracket ngangkat

④Truss assembly tur pamasangan platform operasi

⑤Truss jeung ngangkat formwork

Aplikasi Proyék

Shenyang Baoneng Global Financial Center

Shenyang Baoneng Global Financial Center

Sasak Ou Bei

Sasak Ou Bei


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami