Jasa

Konsultasi

1

Anjeun tiasa ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Lianggong Formwork sareng pilih sistem Formwork mana anu langkung cocog pikeun anjeun.

Insinyur Lianggong sadayana gaduh pangalaman mangtaun-taun, ku kituna urang tiasa ngevaluasi syarat téknis anjeun, anggaran sareng jadwal situs sadayana babarengan supados tiasa kaluar sareng proposal profésional.Sarta pamustunganana, mantuan Anjeun pikeun difokuskeun sistem katuhu pikeun tata teknis.

Perencanaan Téknis

Teknisi kami tiasa ngarancang gambar Auto-CAD anu saluyu, anu tiasa ngabantosan pagawé situs anjeun terang cara ngagunakeun metode sareng fungsi sistem bekisting & Parancah.

Lianggong Formwork tiasa nyayogikeun solusi anu lumrah pikeun proyék-proyék anu béda-béda kalayan sagala rupa perencanaan sareng sarat.

Kami bakal nyiapkeun gambar awal sareng cutatan dina sababaraha dinten ka hareup nalika kami nampi email anjeun anu kalebet gambar struktural.

Pengawasan dina situs

44

Lianggong bakal nyiapkeun sagala gambar balanja & gambar assembly ka customer urang saméméh produk Lianggong anjog ka loka.

Palanggan tiasa nganggo produk urang nurutkeun gambar.Éta gampang sareng efisiensi tinggi.

Upami anjeun pamula tina sistem formwork & Parancah Lianggong atanapi anjeun milari kinerja sistem kami anu langkung saé, kami ogé tiasa ngatur pengawas pikeun nyayogikeun bantosan profésional, pelatihan & pamariksaan dina situs.

Pangiriman Gancang

Lianggong boga tim merchandiser profésional pikeun update urutan na minuhan, ti produksi pikeun pangiriman.Salila produksi, urang bakal babagi jadwal fabrikasi jeung prosés QC jeung poto saluyu jeung video.Saatos parantosan produksi, urang ogé bakal némbak iket jeung loading sakumaha catetan, lajeng ngalebetkeun ka konsumén urang pikeun rujukan.

Sadaya bahan Lianggong leres dipak dumasar kana ukuran sareng beuratna, anu tiasa nyumponan sarat transportasi laut sareng Incoterms 2010 salaku wajib.Solusi pakét anu béda dirancang ogé pikeun bahan sareng sistem anu béda.

Saran pengiriman barang bakal dikirim ka anjeun via mail ku merchandiser kami sareng sadaya inpormasi pengiriman konci.kaasup ngaran kapal, Jumlah wadahna sarta ETA jsb .. The set lengkep dokumén pengiriman barang bakal couriered ka anjeun atanapi Tele-dileupaskeun kana pamundut.

73