Mesin Semprot baseuh

Katerangan pondok:

Mesin sareng motor sistem kakuatan ganda, drive hidrolik pinuh.Anggo kakuatan listrik pikeun damel, ngirangan émisi knalpot sareng polusi sora, sareng ngirangan biaya konstruksi;kakuatan chassis bisa dipaké pikeun lampah darurat, sarta sakabeh lampah bisa dioperasikeun tina switch kakuatan chassis.Applicability kuat, operasi merenah, pangropéa basajan tur kaamanan tinggi.


Rincian produk

Rincian produk

Mesin sareng motor sistem kakuatan ganda, drive hidrolik pinuh.Anggo kakuatan listrik pikeun damel, ngirangan émisi knalpot sareng polusi sora, sareng ngirangan biaya konstruksi;kakuatan chassis bisa dipaké pikeun lampah darurat, sarta sakabeh lampah bisa dioperasikeun tina switch kakuatan chassis.Applicability kuat, operasi merenah, pangropéa basajan tur kaamanan tinggi.

Pedaran Produksi

1. Dilengkepan booming tilepan, jangkungna semprot maksimum nyaéta 17.5m, panjang semprot maksimum nyaéta 15.2m jeung lebar semprot maksimum nyaéta 30.5m.Wewengkon konstruksi anu panggedéna di Cina.

2. Sistim kakuatan ganda tina mesin jeung motor, drive hidrolik pinuh.Anggo kakuatan listrik pikeun damel, ngirangan émisi knalpot sareng polusi sora, sareng ngirangan biaya konstruksi;kakuatan chassis bisa dipaké pikeun lampah darurat, sarta sakabeh lampah bisa dioperasikeun tina switch kakuatan chassis.Applicability kuat, operasi merenah, pangropéa basajan tur kaamanan tinggi.

3. Ieu adopts pinuh hidrolik ganda-sasak drive na opat roda steering leumpang chassis, kalawan radius péngkolan leutik, ngaganjel ngawangun jeung mastaka leumpang, mobilitas tinggi jeung kinerja kontrol.Kabin tiasa diputar 180° sareng tiasa dioperasikeun ka hareup sareng ka tukang.

4. Dilengkepan sistem pompa piston efisiensi tinggi, volume suntik maksimum bisa ngahontal 30m3 / h;

5. The dosage gancang-setting otomatis disaluyukeun sacara real waktu nurutkeun kapindahan ngompa, sarta jumlah Pergaulan umumna 3 ~ 5%, nu ngurangan konsumsi agén-setting gancang sarta ngurangan biaya konstruksi;

6. Ieu bisa minuhan full-bagian penggalian kareta single-lagu, ganda-lagu kareta api, expressway, kareta api-speed tinggi, jsb, kitu ogé dua-hambalan jeung tilu-hambalan penggalian.Invert ogé tiasa diurus sacara bébas sareng wengkuan konstruksi lega;

7. Alat panyalindungan kaamanan humanized sora prompts jeung alarm prompts, operasi merenah tur aman;

8. Low rebound, kirang lebu jeung kualitas konstruksi luhur.

Parameter téknis

kakuatan compressor hawa 75kw
Volume knalpot 10m³ / mnt
Tekanan knalpot dianggo 10 bar
Parameter sistem akselerator
Modeu nyetir Roda opat drive
Tekanan maksimum akselerator 20 bar
kapindahan maksimum teoritis tina akselerator 14,4L / mnt
Accelerating volume tank agén 1000L
Parameter chassis
Modél chassis chassis rékayasa timer dijieun
Jarak kabayang 4400 mm
Trek as hareup 2341 mm
Jalur as pungkur 2341 mm
Laju perjalanan maksimum 20 km/h
Radius péngkolan minimum 2,4m jero, 5,72m luar
gelar climbing maksimum 20°
Pembersihan taneuh minimum 400 mm
Jarak ngerem 5 m (20 km/h)
Parameter manipulator
Jangkungna nyemprot -8,5m~+17,3m
lebar nyemprot ± 15,5m
Sudut pitch booming +60 ° -23 °
Sudut pitch leungeun +30 ° -60 °
Sudut swivel booming 290°
Panangan tilu bagian sudut ayun kénca sareng katuhu -180 ° -60 °
Teleskopik boom 2000mm
Panangan teleskopik 2300 mm
Rotasi axial tina wadah nozzle 360°
Nozzle korsi axial ayun 240°
Nozzle deflection sudut brushing
8 ° × 360 ° infinitely kontinyu

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami