Palastik Kolom Formwork

Katerangan pondok:

Ku assembling tina tilu spésifikasi, karya formulir kolom pasagi bakal ngalengkepan struktur kolom kuadrat dina panjang sisi ti 200mm mun 1000mm atintervals of 50mm.


Rincian produk

Rincian produk

Ku assembling tina tilu spésifikasi, karya formulir kolom pasagi bakal ngalengkepan struktur kolom kuadrat dina panjang sisi ti 200mm mun 1000mm atintervals of 50mm.

Ciri

* Lampu beurat modular panels adjustable kolom dijieunna tina plastik sahingga bisa diatur ku manual

* Bisa ngahasilkeun kolom kalawan ukuran béda

* Hemat anggaran pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés

* Gampang cacakan ku basajan 90 derajat rotasi cecekelan cacakan jeung sendi lemes antara panels

* Tiasa dianggo handapeun di wewengkon panas atawa tiis

* Cukup awét pikeun ulang casting sarta bisa didaur ulang ahirna

Keunggulan Produk —— 4E

E1 Ékonomi

A. Buruh-nyimpen

Pagawe umum tiasa ngumpul bekisting EANTE kalayan gampang, ku kituna biaya tenaga kerja bakal ngirangan.

B. waktos siklus panjang:

Kahirupan jasa anu dirancang nyaéta 100 kali, jaminan kualitas 60 kali, biaya rata-rata rendah sareng laju uih deui.

C. Asesoris ngurangan:

LG formwork boga kakuatan nu leuwih luhur jeung desain reinforcing tulang rusuk jeung nyampur serat kaca, jadi beuki timbers pasagi sarta tabung baja bakal ngurangan nu bisa dipaké pikeun reinforcing.

E2 alus teuing

A. kualitas alus:

Cai mibanda kakuatan alus tur dina hidayah ti insinyur, éta bisa nyingkahan bareuh, cacad atawa mode burst na flawed.masalah kualitas konstruksi.

B. kualitas konstruksi alus:

Perpendicularity alus sarta flatness dina beungeut beton (kirang ti 5 mm).

C. sudut beton alus:

Alus sudut jero, luar jeung kolom, jsb.

E3 élastis

A. Ringan:

Gampang dibawa (15kg / m²) sareng aman pikeun dicekel.

B. gampang assembling:

Digabungkeun ku konci nyambungkeun.Henteu aya paku beusi, ragaji mesin, sareng produk sanésna anu résiko poténsial.

C. universalitas luhur:

spésifikasi formwork lengkep, desain modular, bébas digabungkeun jeung reassemble dina situs wangunan,modeu reconfiguration pikeun proyék-proyék anyar, teu perlu balik pikeun reprocessing

E4 Lingkungan

A. beresih jeung rapih:

Situs manufaktur sareng wangunan beresih sareng dina urutan anu saé.

B. konstruksi aman:

Kakuatan tinggi sareng beurat ringan.Kurangna paku beusi, kawat beusi atanapi masalah bahaya anu sanés.

C. universalitas luhur:

Narékahan pikeun manufaktur héjo sarta widang konstruksi héjo.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk