Precast Steel Formwork

Katerangan pondok:

Precast girder formwork boga kaunggulan-precision tinggi, struktur basajan, retractile, gampang-demoulding sarta operasi basajan.Ieu bisa hoisted atawa nyeret ka situs casting integrally, sarta demoulded integrally atanapi piecemeal sanggeus beton achieving kakuatan, lajeng tarik kaluar kapang jero ti girder nu.Éta gampang dipasang sareng debugging, inténsitas tenaga kerja rendah, sareng éfisién anu luhur.


Rincian produk

Rincian produk

Precast girder formwork boga kaunggulan-precision tinggi, struktur basajan, retractile, gampang-demoulding sarta operasi basajan.Ieu bisa hoisted atawa nyeret ka situs casting integrally, sarta demoulded integrally atanapi piecemeal sanggeus beton achieving kakuatan, lajeng tarik kaluar kapang jero ti girder nu.Éta gampang dipasang sareng debugging, inténsitas tenaga kerja rendah, sareng éfisién anu luhur.

The viaduct sasak dibagi kana bagéan leutik, nu prefabricated di buruan casting kontrol kualitas alus, lajeng, dikirimkeun ka install ku parabot cacakan alus.

00

Komponén konci

1. Casting buruan jeung produksi ruas(program kontrol géométri jeung software).

2. Segmen cacakan / instalasi tur equipments.

Bagéan casting komponén pakarangan

1. Short-garis cocok casting na casting unit kapang

2. Produksi jeung spasi gawé

• assembly rebar

• karya prestressing

• bagean touch-up / ngalereskeun

• tutuwuhan beton siap-dicampur

3. Parabot ngangkat

4. Wewengkon gudang

Ciri

1. Konstruksi Kesederhanaan
• instalasi gampang tina tendons pos-tensioned éksternal

2. Waktos tabungan / Éféktivitas ongkos
• Bagéan pracetak kedah didamel sareng disimpen di halaman tuang nalika pondasi sareng sub-struktur nuju diwangun.
• Ku ngagunakeun métode cacakan efisien sarta alat-alat, instalasi gancang tina viaduct bisa dihontal.

3. Quality Control Q - A / QC
• bagean precast bakal dihasilkeun dina kaayaan pabrik-cara w / kontrol kualitas alus.
• Gangguan minimal dampak alam sapertos cuaca goréng, hujan.
• runtah minimum bahan
• precision Good dina produksi

4. Inspeksi jeung Pangropéa
• tendons prestressing éksternal bisa gampang inspected na repaired lamun diperlukeun.
• program pangropéa bisa dijadwalkeun.

Bungkusan

1. Sacara umum, total beurat net wadahna dimuat nyaéta 22 ton nepi ka 26 ton, nu kudu dikonfirmasi saméméh loading.

2. bungkusan béda dipaké pikeun produk béda:
--- Bundel: balok kayu, alat peraga baja, rod dasi, jsb.
--- Usuk: bagian leutik bakal nempatkeun dina kantong lajeng on pallets.
---Kasus kayu: éta sadia on pamundut customer urang.
--- Bulk: sababaraha barang teratur bakal dimuat dina bulk dina wadahna.

Pangiriman

1. Produksi: Pikeun wadahna pinuh, ilaharna urang kudu 20-30 poé sanggeus narima pembayaran handap customer urang.

2. Transportasi: Ieu gumantung kana port muatan tujuan.

3. Negosiasi diperlukeun pikeun sarat husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk