Wisatawan Bentuk Cantilever

Katerangan pondok:

Wisatawan Bentuk Cantilever mangrupikeun alat utama dina konstruksi cantilever, anu tiasa dibagi kana jinis truss, jinis kabel-cicing, jinis baja sareng jinis campuran dumasar kana strukturna.Numutkeun syarat prosés konstruksi cantilever beton sareng gambar desain Formulir Traveller, bandingkeun rupa-rupa bentuk karakteristik Formulir Traveller, beurat, jinis baja, téknologi konstruksi jsb., Prinsip desain Cradle: beurat hampang, struktur sederhana, kuat sareng stabil, gampang. assembly na dis-assembly maju, kuat ulang usability, gaya sanggeus ciri deformasi, sarta nyatu spasi handapeun Travel Travel, jobs konstruksi badag permukaan, kondusif pikeun operasi konstruksi formwork baja.


Rincian produk

Rincian produk

Wisatawan Bentuk Cantilever mangrupikeun alat utama dina konstruksi cantilever, anu tiasa dibagi kana jinis truss, jinis kabel-cicing, jinis baja sareng jinis campuran dumasar kana strukturna.Numutkeun syarat prosés konstruksi cantilever beton sareng gambar desain Form Traveler, bandingkeun rupa-rupa bentuk karakteristik Formulir Traveler, beurat, jinis baja, téknologi konstruksi jsb., Prinsip desain Cradle: beurat hampang, struktur sederhana, kuat sareng stabil, gampang. assembly na dis-assembly maju, kuat ulang usability, gaya sanggeus ciri deformasi, sarta nyatu spasi handapeun Travel Travel, jobs konstruksi badag permukaan, kondusif pikeun operasi konstruksi formwork baja.

Lianggong Formwork rarancang jeung pabrik produk Formulir Traveller, diwangun utamana tina bagian di handap sistem truss utama, sistem rojongan bearing, leumpang jeung sistem jangkar, sistem ngangkat gantung, formwork jeung sistem scaffold.

Lianggong Formwork dina struktur inten Bentuk Traveller produk utama, produk na ngaliwatan tilu generasi inovasi: BY-1 tipe baud Struktur Traveller Bentuk; BY-2 screw tipe sambungan Bentuk struktur Traveller ; BY-3 Plug-pin tipe sambungan hidrolik leumpang Bentuk Traveler struktur.

The Formulir Traveler tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat klien sareng dirarancang pikeun sasuai sareng kode internasional.Alatna diluncurkeun diri kalayan pilihan peluncuran balik pikeun ngabongkar.

Desain Beban Wisatawan Bentuk Cantilever

(1)Faktor beban

Numutkeun kana desain sasak jalan tol sareng spésifikasi konstruksi anu dikaluarkeun ku Kementerian Perhubungan, koefisien beban nyaéta kieu:

Koéfisién overload tina mode ékspansi sareng faktor sanésna nalika beton kotak girder dituang: 1,05;

Koéfisién dinamis tuang beton:1.2

Faktor Dampak Bentuk Wisatawan Pindah tanpa beban:1.3;

koefisien stabilitas lalawanan ka overturning nalika tuang beton sarta Wangun Traveler:2.0;

Faktor kaamanan pikeun pamakéan normal tina Travel Travel nyaeta 1.2.

(2)Beban dina truss utama Travel Travel

The Box girder beban: Box girder beban nyandak itungan paling masif, beuratna 411,3 ton.

Alat-alat konstruksi sareng beban riungan: 2.5kPa;

Beban disababkeun ku dumping na ngageter beton: 4kpa;

(3)Kombinasi beban

Beban kombinasi kaku jeung kakuatan mariksa: Beurat Beton + Beurat Formulir Traveller + alat konstruksi + beban riungan + gaya geter nalika karanjang ngalir: beurat Formulir Traveler + beban dampak (0.3 * beurat Formulir Traveler) + beban angin

Rujuk kana spésifikasi téknis pikeun pangwangunan sasak jalan tol sareng ketentuan gorong-gorong:

(1) Kontrol beurat Formulir Traveller antara 0,3 sareng 0,5 kali tina beurat beton tina beton tuang.

(2) deformasi maksimum allowable (kaasup jumlah deformasi aisan): 20mm

(3) Faktor kaamanan anti overturning salila konstruksi atawa pindah: 2.5

(4) Faktor kaamanan tina sistem jangkar diri:2

Gemblengna Struktur

Bubuka kana struktur sakabéh tina Travel Travel

Produk Form Traveler dirancang ku bekisting Lianggong, komponén utamana nyaéta:

Sistim Truss Utama

Sistim truss utama utamana ngawengku:

chord luhur, chord handap, anterior rod serong posterior rod serong, a rod nangtung, doorframe jsb.

Bearing Sistim ngarojong handap

Sistim bantalan bracket handap utamana ngandung sistem handap, balok rojongan hareup, balok rojongan pungkur, gantungan oist jsb.

Formwork jeung sistem rojongan

Formwork jeung sistem rojongan mangrupakeun komponén utama traveler Formulir

Waling jeung sistem jangkar

Leumpang sareng sistem jangkar utamina kalebet

Jangkar pungkur, kabayang Buckle dibereskeun, lagu leumpang, bantal baja, kantétan leumpang jsb.

Sistim ngangkat gantung

Conto proyék sistem angkat gantung

Sambungan gantungan luhur sareng handap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami