Formwork Torowongan

Katerangan pondok:

Formwork torowongan mangrupakeun jenis gabungan formwork, nu ngagabungkeun nu formwork tina témbok matak-di-tempat jeung formwork tina lantai matak-di-tempat dina dasar pangwangunan formwork badag, ku kituna pikeun ngarojong formwork sakali, dasi. bar baja sakali, sarta tuang témbok jeung formwork kana bentuk sakali dina waktos anu sareng.Kusabab bentuk tambahan tina formwork ieu kawas torowongan rectangular, mangka disebut formwork torowongan.


Rincian produk

Rincian produk

Formwork torowongan mangrupikeun sistem bekisting anu tiasa dianggo salami siklus normal pikeun tuang témbok sareng bekisting program.Sistim ieu ngahasilkeun struktur beban-bearing éféktif nu loba dipaké.Rohangan formwork torowongan bentang 2.4-2.6 méter, sahingga leuwih gampang pikeun ngabagi-bagi jeung ngawangun spasi leutik.

Sistem formwork torowongan dipaké dina produksi wangunan kawas perumahan, imah panjara, sarta hostels mahasiswa nu mibanda struktur monolitik.Gumantung kana ukuran struktur, sistem formwork torowongan nyadiakeun casting of a fl oor dina 2 poé atawa dina hiji poé.Wangunan anu diproduksi ku sistem formwork torowongan éfisién biaya, tahan gempa, gaduh tingkat produksi minimal sareng ngirangan biaya tenaga kerja struktural.Sistem formwork torowongan langkung dipikaresep pikeun gedong militér ogé.

Ciri

Gedong
Formwork ieu husus diadaptasi pikeun tiap proyék.Sifat repetitive tina sistem sarta pamakéan bentuk prefabricated na reinforcing Mats / cages simplifies sakabeh proses konstruksi, ngahasilkeun operasi lemes jeung gancang.Téhnik anu dianggo parantos biasa di industri, tapi kalayan pangwangunan bentuk torowongan kirang ngandelkeun tenaga kerja terampil.

Kualitas
Kualitas ditingkatkeun sanajan laju konstruksi.The tepat, malah beungeut baja tina formwork nyiptakeun lemes, kualitas luhur finish sanggup narima hiasan langsung kalawan minimum persiapan (jaket skim bisa jadi diperlukeun).Ieu ngurangan sarat pikeun trades handap, sahingga nyadiakeun tabungan ongkos tambahan sarta ngebut sakabéh prosés.

Desain
Teluk badag diwangun ngagunakeun formulir torowongan nyadiakeun kalenturan luar biasa dina rarancang jeung perenah wangunan sarta ngidinan gelar luhur kabebasan dina penampilan ahir.

Kasalametan
Bentuk torowongan ngagaduhan platform kerja integral sareng sistem panyalindungan ujung.Sajaba ti éta, repetitive, alam diprediksi tina tugas aub nyorong familiarity kalawan operasi, sarta, sakali latihan geus réngsé, produktivitas ngaronjatkeun sakumaha konstruksi progresses.Sarat minimal pikeun alat sareng alat nalika mindahkeun bentuk torowongan salajengna ngirangan résiko kacilakaan di situs.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami