Baja Prop

Katerangan pondok:

Prop baja mangrupikeun alat pangrojong anu seueur dianggo pikeun ngadukung struktur arah nangtung, anu adaptasi kana dukungan nangtung tina formwork slab tina bentuk naon waé.Éta basajan sareng fleksibel, sareng pamasanganna merenah, ekonomis sareng praktis.Prop baja butuh rohangan leutik sareng gampang disimpen sareng diangkut.


Rincian produk

Rincian produk

The prop baja mangrupakeun alat rojongan loba dipaké pikeun ngarojong struktur arah nangtung, éta adaptasi jeung rojongan nangtung tina formwork slab tina sagala shape.It basajan tur fléksibel, sarta instalasi nyaeta merenah, keur ekonomis tur praktis.The prop baja. nyokot spasi leutik tur gampang pikeun nyimpen jeung ngangkut.
Prop baja tiasa disaluyukeun dina kisaran khusus sareng tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

Aya utamana tilu jenis prop baja:
1.Outer tubeφ60,Inner tubeφ48(60/48)
2. Outer tubeφ75, Inner tubeφ60 (75/60)

The prop baja aslina éta prop adjustable munggaran di dunya, revolutionizing konstruksi.Ieu desain basajan tur inovatif, dijieun tina baja ngahasilkeun tinggi mun spésifikasi prop baja urang, ngidinan versatility sakuliah multitude kagunaan, kaasup rojongan falsework, sakumaha raking shores, sarta salaku rojongan samentara.Prop baja gancang didirikeun dina tilu léngkah saderhana sareng tiasa diurus ku hiji jalma, mastikeun aplikasi formwork sareng Parancah anu dipercaya sareng ekonomis.

Komponén prop baja:

1. Kepala jeung base plate pikeun securing kana balok kayu atawa facilitating pamakéan asesoris.

2. Diaméter tube jero ngamungkinkeun tabung Parancah baku sarta couplers dipaké pikeun tujuan bracing.

3. tube luar accommodates bagian thread na slot pikeun adjustment jangkungna rupa.Coupler réduksi ngaktifkeun tabung Parancah standar disambungkeun kana pipa luar baja prop pikeun tujuan bracing.

4. The thread dina luar-tube nyadiakeun adjustment rupa dina prop rentang dibikeun.Benang anu digulung nahan ketebalan témbok tabung sareng ku kituna ngajaga kakuatan maksimal.

5. Nut prop nyaéta nut prop baja timer meresihan nu boga liang dina hiji tungtung pikeun gampang péngkolan nalika prop cecekelan deukeut jeung tembok.Nut tambahan bisa ditambahkeun pikeun ngarobah prop ka push-pull strut.

Kaunggulan

1. tabung baja kualitas luhur ensures kapasitas loading tinggi na.
2. Rupa-rupa pagawean sadia, kayaning: panas-dipped galvanization, listrik-galvanization, bubuk palapis jeung lukisan.
3. Desain husus nyegah operator ti hurting leungeun-Na antara tube jero jeung luar.
4. The tube jero, pin na nut adjustable dirancang ditangtayungan ngalawan disengagement dihaja.
5. Kalayan ukuran anu sami tina piring sareng pelat dasar, huluna prop (kepala garpu) gampang diselapkeun dina tabung jero sareng tabung luar.
6. The pallets kuat mastikeun transportasi nu gampang jeung aman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami