Tembok palastik Formwork

Katerangan pondok:

Lianggong Plastik Tembok Formwork mangrupakeun sistem formwork bahan anyar dijieunna tina ABS jeung serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.


Rincian produk

Kauntungannana

Bekisting plastik mangrupikeun sistem bekisting bahan anyar anu didamel tina ABS sareng serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.

Formwork palastik écés ngaronjatkeun ngabentuk efisien tembok, kolom, sarta slabs ngagunakeun jumlah minimum komponén sistem formwork béda.

Kusabab adaptability sampurna unggal bagian tina sistem, leakage cai atawa beton anyar dituang dihindari.Salaku tambahan, éta mangrupikeun sistem anu paling hemat tenaga kerja sabab henteu ngan ukur gampang dipasang sareng diselapkeun, tapi ogé beuratna hampang dibandingkeun sareng sistem formwork anu sanés.

Bahan formwork séjén (sapertos kai, baja, alumunium) bakal ngagaduhan rupa-rupa kalemahan, anu tiasa ngaleuwihan kauntunganana.Contona, pamakéan kai anu cukup mahal sarta boga dampak badag ka lingkungan alatan déforestasi.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.

Kacuali bahan, pamekar kami museurkeun pikeun mastikeun yén sistem formwork gampang dicekel sareng kahartos pikeun pangguna.Malahan operator sistem formwork anu kirang ngalaman tiasa damel sareng bekisting plastik sacara éfisién.

Formwork palastik bisa didaur ulang, sajaba ti ngurangan waktu processing jeung ngaronjatkeun indikator reusability, éta ogé ramah lingkungan.

Salaku tambahan, témplat plastik tiasa gampang dikumbah ku cai saatos dianggo.Lamun ngarecah alatan penanganan salah, éta bisa disegel ku-tekanan low bedil hawa panas.

Rincian produk

Ngaran produk Bekisting Tembok Plastik
Ukuran baku Panels: 600 * 1800mm, 500 * 1800mm, 600 * 1200mm, 1200 * 1500mm, 550 * 600mm, 500 * 600mm, 25mm * 600mm jeung sajabana
Asesoris Gagang konci, rod dasi, kacang dasi rod, waler bertulang, prop adjustable, jsb ...
Jasa Kami tiasa nyayogikeun anjeun rencana biaya sareng rencana perenah anu cocog sareng gambar struktur anjeun!

Fitur

* Instalasi basajan & deassembly gampang.

* Gampang dipisahkeun tina beton, henteu peryogi agén pelepasan.

* Beurat hampang sareng aman pikeun dicekel, gampang beberesih sareng kuat pisan.

* Formwork plastik tiasa dianggo deui sareng didaur langkung ti 100 kali.

* Bisa nanggung tekanan beton seger nepi ka 60KN / sqm kalawan tulangan ditangtoskeun

* Urang tiasa nawiskeun anjeun dukungan jasa rékayasa situs.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami