Hiji Sisi Bracket Formwork

Katerangan pondok:

Single-sisi bracket mangrupakeun sistem formwork pikeun casting beton tina témbok sisi tunggal, dicirikeun ku komponén universal na, konstruksi gampang jeung operasi basajan tur gancang.Kusabab euweuh témbok-liwat rod dasi, awak témbok sanggeus casting sagemblengna cai-bukti.Geus loba dilarapkeun kana témbok luar basement, tutuwuhan perlakuan kokotor, subway jeung jalan & sasak panyalindungan lamping sisi.


Rincian produk

Rincian produk

Bracket single-sided nyaéta sistem formwork pikeun casting beton tina témbok single-sided, dicirikeun ku komponén universal na, konstruksi gampang jeung operasi basajan tur gancang.Kusabab euweuh témbok-liwat rod dasi, awak témbok sanggeus casting sagemblengna cai-bukti.Geus loba dilarapkeun kana témbok luar basement, tutuwuhan perlakuan kokotor, subway jeung jalan & sasak panyalindungan lamping sisi.

5

Alatan watesan wewengkon situs konstruksi sarta ngembangkeun téhnologi panyalindungan lamping, aplikasi tina bracket single-sided pikeun tembok basement ieu jadi beuki loba umum.Salaku tekanan gurat beton teu bisa dikawasa tanpa témbok-liwat rod dasi, éta geus ngabalukarkeun teuing kasulitan pikeun operasi formwork.Loba proyék rékayasa geus diadopsi rupa-rupa métode, tapi deformasi formwork atawa megatkeun lumangsung ayeuna lajeng.Bracket sisi tunggal anu diproduksi ku perusahaan kami dirarancang khusus pikeun ngalayanan kabutuhan dina situs, sareng ngarengsekeun masalah tulangan formwork.Desain tina formwork single-sided nyaeta lumrah, sarta mibanda kaunggulan konstruksi merenah, operasi basajan, speed gancang, bearing beban lumrah tur hemat kuli, jsb jangkungna matak maksimum dina hiji waktu nyaéta 7.5m, sarta eta ngawengku penting sapertos. bagian salaku bracket single-sided, formwork sarta sistem jangkar.

Nurutkeun kana ngaronjatna tekanan beton seger alatan jangkungna sistem formwork sisi tunggal dihasilkeun pikeun tipena béda beton.

Numutkeun tekanan beton, jarak dukungan sareng jinis dukungan ditangtukeun.

Lianggong Single Sisi Formwork System nawarkeun efisiensi hébat sarta pagawean beton alus teuing pikeun struktur dina konstruksi wangunan jeung karya sipil.

Ku ngagunakeun Lianggong Single Sisi Formwork System euweuh kasempetan pikeun ngabentuk struktur honeycomb.

Sistem ieu diwangun ku panel témbok sisi tunggal sareng Bracket Sisi Tunggal, dianggo pikeun témbok nahan.

Éta tiasa dianggo sareng sistem formwork baja, ogé sistem balok kayu dugi ka jangkungna 6.0m.

Sistem Formwork Sisi Tunggal ogé dianggo dina widang beton massa panas-rendah.Misalna dina konstruksi pembangkit listrik dimana témbokna kandel pisan dugi ka elongasi rod dasi anu bakal kajantenan hartosna yén sacara téknis atanapi ékonomis teu tiasa dipasang deui dina dasi.

Aplikasi Proyék


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami