Layar panyalindungan jeung unloading Platform

Katerangan pondok:

Layar panyalindungan nyaéta sistem kaamanan dina pangwangunan gedong luhur.Sistemna diwangun ku rel sareng sistem angkat hidrolik sareng tiasa nanjak nyalira tanpa bango.


Rincian produk

Rincian produk

Layar panyalindungan nyaéta sistem kaamanan dina pangwangunan gedong luhur.Sistemna diwangun ku rel sareng sistem angkat hidrolik sareng tiasa nanjak nyalira tanpa bango.layar panyalindungan boga sakabéh aréa tuang enclosed, ngawengku nepi tilu lanté dina waktos anu sareng, nu bisa leuwih éféktif nyingkahan kacilakaan hawa tinggi ragrag na mastikeun kasalametan situs konstruksi.Sistim nu bisa dilengkepan platform unloading.Platform unloading téh merenah pikeun pindah formwork jeung bahan séjén ka lanté luhur tanpa disassembly.After tuang slab nu, anu formwork na Parancah bisa diangkut ka platform unloading, lajeng diangkat ku bango munara ka tingkat luhur pikeun lengkah saterusna digawé, jadi yén éta pisan ngahemat tanaga sareng sumber bahan sareng ningkatkeun kagancangan konstruksi.

Sistemna ngagaduhan sistem hidrolik salaku kakuatanana, ku kituna tiasa naék nyalira.Cranes teu diperlukeun salila climbing nu.Platform unloading merenah pikeun mindahkeun formwork jeung bahan séjén ka lanté luhur tanpa disassembly.

Layar panyalindungan mangrupa sistem canggih, state-of-nu-seni nu nyocogkeun paménta pikeun kaamanan jeung peradaban dina situs, sarta eta memang geus loba dipaké dina konstruksi munara luhur-naékna.

Salajengna, piring armor exterior tina layar panyalindungan mangrupakeun dewan iklan alus keur publisitas kontraktor nu.

Parameter

Tekanan Gawé Sistem Hidrolik 50 KN
Jumlah Platform 0-5
Lebar Platform Operasi 900 mm
Loading tina Platform operasi 1-3KN/㎡
Loading tina unloading Platform 2 ton
Protection Jangkungna 2,5 lanté atawa 4,5 lanté.

Komponén utama

Sistim hidrolik

Pikeun ngawasa sistem naek ka luhur, cranes teu diperlukeun salila climbing.

Platform Operasi

Pikeun assembling tulangan, tuang beton, stacking bahan jsb.

Sistim panyalindungan

Pikeun ngalampirkeun sadaya daérah damel permukaan luar layar tiasa dianggo pikeun ngaiklan

Unloading Platform

Pikeun Pindah formwork jeung bahan séjén ka lanté luhur.

Sistim jangkar

Pikeun bearing sakabéh beban tina sistem panel panyalindungan, kaasup operator jeung bahan wangunan.

Rel Panjat Pinang

pikeun Self-climbing tina sistem panel panyalindungan

Diagram struktur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami