Sistem kurung

  • Hiji Sisi Bracket Formwork

    Hiji Sisi Bracket Formwork

    Single-sisi bracket mangrupakeun sistem formwork pikeun casting beton tina témbok sisi tunggal, dicirikeun ku komponén universal na, konstruksi gampang jeung operasi basajan tur gancang.Kusabab euweuh témbok-liwat rod dasi, awak témbok sanggeus casting sagemblengna cai-bukti.Geus loba dilarapkeun kana témbok luar basement, tutuwuhan perlakuan kokotor, subway jeung jalan & sasak panyalindungan lamping sisi.

  • Wisatawan Bentuk Cantilever

    Wisatawan Bentuk Cantilever

    Wisatawan Bentuk Cantilever mangrupikeun alat utama dina konstruksi cantilever, anu tiasa dibagi kana jinis truss, jinis kabel-cicing, jinis baja sareng jinis campuran dumasar kana strukturna.Numutkeun syarat prosés konstruksi cantilever beton sareng gambar desain Formulir Traveller, bandingkeun rupa-rupa bentuk karakteristik Formulir Traveller, beurat, jinis baja, téknologi konstruksi jsb., Prinsip desain Cradle: beurat hampang, struktur sederhana, kuat sareng stabil, gampang. assembly na dis-assembly maju, kuat ulang usability, gaya sanggeus ciri deformasi, sarta nyatu spasi handapeun Travel Travel, jobs konstruksi badag permukaan, kondusif pikeun operasi konstruksi formwork baja.

  • Cantilever Climbing Formwork

    Cantilever Climbing Formwork

    The cantilever climbing formwork, CB-180 sarta CB-240, utamana dipaké pikeun tuang beton aréa badag, kayaning bendungan, piers, jangkar, tembok panahan, torowongan jeung basements.Tekanan gurat beton ditanggung ku jangkar sareng batang pengikat témbok, ku kituna teu aya tulangan sanés anu diperyogikeun pikeun bekisting.Hal ieu diulas ku operasi basajan tur gancang na, adjustment rupa-rupa pikeun jangkungna casting hiji-off, beungeut beton lemes, sarta ékonomi sarta durability.

  • Layar panyalindungan jeung unloading Platform

    Layar panyalindungan jeung unloading Platform

    Layar panyalindungan nyaéta sistem kaamanan dina pangwangunan gedong luhur.Sistemna diwangun ku rel sareng sistem angkat hidrolik sareng tiasa nanjak nyalira tanpa bango.

  • Hydraulic Auto Climbing Formwork

    Hydraulic Auto Climbing Formwork

    Sistem formwork auto-climbing hidrolik (ACS) nyaéta sistem formwork self-climbing témbok-napel, anu didamel ku sistem angkat hidrolik sorangan.Sistem formwork (ACS) kalebet silinder hidrolik, komutator luhur sareng handap, anu tiasa ngalihkeun kakuatan angkat dina bracket utama atanapi rel panjat.