Ngajanteng

  • Baja Prop

    Baja Prop

    Prop baja mangrupikeun alat pangrojong anu seueur dianggo pikeun ngadukung struktur arah nangtung, anu adaptasi kana dukungan nangtung tina formwork slab tina bentuk naon waé.Éta basajan sareng fleksibel, sareng pamasanganna merenah, ekonomis sareng praktis.Prop baja butuh rohangan leutik sareng gampang disimpen sareng diangkut.

  • Parancah Ringlock

    Parancah Ringlock

    Parancah Ringlock mangrupikeun sistem Parancah modular anu langkung aman sareng merenah tiasa dibagi kana sistem 48mm sareng sistem 60.Sistem Ringlock mangrupikeun standar, ledger, brace diagonal, jack base, u head sareng komponén-komponén sanés.Standar dilas ku rosette kalayan dalapan liang anu opat liang leutik pikeun nyambungkeun buku besar sareng opat liang ageung pikeun nyambungkeun pananggeuy diagonal.