Cantilever Climbing Formwork

Katerangan pondok:

The cantilever climbing formwork, CB-180 sarta CB-240, utamana dipaké pikeun tuang beton aréa badag, kayaning bendungan, piers, jangkar, tembok panahan, torowongan jeung basements.Tekanan gurat beton ditanggung ku jangkar sareng batang pengikat témbok, ku kituna teu aya tulangan sanés anu diperyogikeun pikeun bekisting.Hal ieu diulas ku operasi basajan tur gancang na, adjustment rupa-rupa pikeun jangkungna casting hiji-off, beungeut beton lemes, sarta ékonomi sarta durability.


Rincian produk

Rincian produk

The cantilever climbing formwork, CB-180 sarta CB-240, utamana dipaké pikeun tuang beton aréa badag, kayaning bendungan, piers, jangkar, tembok panahan, torowongan jeung basements.Tekanan gurat beton ditanggung ku jangkar sareng batang pengikat témbok, ku kituna teu aya tulangan sanés anu diperyogikeun pikeun bekisting.Hal ieu diulas ku operasi basajan tur gancang na, adjustment rupa-rupa pikeun jangkungna casting hiji-off, beungeut beton lemes, sarta ékonomi sarta durability.

The cantilever formwork CB-240 boga ngangkat unit dina dua jenis: tipe brace diagonal jeung tipe truss.Jenis truss leuwih cocog pikeun kasus kalawan beban konstruksi heavier, cacakan formwork luhur sarta wengkuan leutik inclination.

Beda utama antara CB-180 sareng CB-240 nyaéta kurung utama.Lebar platform utama dua sistem ieu masing-masing 180 cm sareng 240 cm.

DCIM105MEDIADJI_0026.JPG

Ciri tina CB180

● anchoring ekonomis tur aman

M30 / D20 climbing congcot geus dirancang hususna keur concreting single-sided maké CB180 dina konstruksi bendungan, sarta pikeun ngidinan mindahkeun tensile tinggi na gaya geser kana masih seger, beton unreinforced.Tanpa témbok-liwat dasi-rod, beton rengse sampurna.

● Stabil jeung ongkos-éféktif pikeun beban tinggi

spacings bracket berehan ngamungkinkeun unit formwork aréa badag kalayan utilization optimal tina kapasitas bearing.Ieu ngakibatkeun solusi pisan ekonomis.

● tata basajan tur fléksibel

Kalawan CB180 single-sided climbing formwork, struktur sirkular ogé bisa concreted tanpa ngalaman sagala prosés perencanaan badag.Malahan dianggo dina témbok condong tiasa dilaksanakeun tanpa ukuran khusus sabab beban beton tambahan atanapi gaya angkat tiasa aman ditransfer kana struktur.

Ciri tina CB240

● kapasitas bearing High
Kapasitas ngamuat anu luhur tina kurung ngamungkinkeun unit scaffold anu ageung pisan.Ieu ngaheéat jumlah titik jangkar diperlukeun ogé ngurangan climbing kali.

● Prosedur pindah basajan ku bango
Ngaliwatan sambungan kuat formwork bareng jeung Parancah climbing, duanana bisa dipindahkeun salaku Unit climbing tunggal ku bango.Ku kituna berharga waktu-hemat bisa dihontal.

● Prosés keuna gancang tanpa cran a
Kalawan set retrusive, elemen formwork badag ogé bisa retracted gancang sarta minimum usaha .

● Aman jeung platform gawé
Platformna parantos dirakit pageuh sareng kurung sareng bakal naék babarengan, tanpa parancah tapi tiasa dianggo kalayan aman sanaos lokasi anjeun anu luhur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami