Bekisting baja

  • Ngaropea Steel Formwork

    Ngaropea Steel Formwork

    Beungeut baja didamel tina pelat raray baja kalayan tulang rusuk sareng flanges anu diwangun dina modul biasa.Flanges geus ditinju liang dina interval nu tangtu pikeun assembly clamp.
    Formwork baja kuat sareng awét, janten tiasa dianggo deui sababaraha kali dina konstruksi.Ieu gampang keur ngumpul jeung ngadegkeun.Kalayan bentuk sareng struktur anu tetep, éta cocog pisan pikeun dilarapkeun kana konstruksi anu peryogi jumlah struktur anu sami, sapertos gedong luhur, jalan, sasak, jsb.

  • Precast Steel Formwork

    Precast Steel Formwork

    Precast girder formwork boga kaunggulan-precision tinggi, struktur basajan, retractile, gampang-demoulding sarta operasi basajan.Ieu bisa hoisted atawa nyeret ka situs casting integrally, sarta demoulded integrally atanapi piecemeal sanggeus beton achieving kakuatan, lajeng tarik kaluar kapang jero ti girder nu.Éta gampang dipasang sareng debugging, inténsitas tenaga kerja rendah, sareng éfisién anu luhur.