Bekisting Plastik

  • Tembok palastik Formwork

    Tembok palastik Formwork

    Lianggong Plastik Tembok Formwork mangrupakeun sistem formwork bahan anyar dijieunna tina ABS jeung serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.

  • Palastik Kolom Formwork

    Palastik Kolom Formwork

    Ku assembling tina tilu spésifikasi, karya formulir kolom pasagi bakal ngalengkepan struktur kolom kuadrat dina panjang sisi ti 200mm mun 1000mm atintervals of 50mm.

  • Palastik Slab Formwork

    Palastik Slab Formwork

    Lianggong Plastic Slab Formwork mangrupikeun sistem formwork bahan énggal anu didamel tina ABS sareng serat kaca.Eta nyadiakeun situs proyék kalawan cacakan merenah kalawan panels beurat lampu sahingga pisan gampang pikeun nanganan.Éta ogé ngahémat biaya anjeun pisan dibandingkeun sareng sistem formwork bahan anu sanés.