Ngaropea Steel Formwork

Katerangan pondok:

Beungeut baja didamel tina pelat raray baja kalayan tulang rusuk sareng flanges anu diwangun dina modul biasa.Flanges geus ditinju liang dina interval nu tangtu pikeun assembly clamp.
Formwork baja kuat sareng awét, janten tiasa dianggo deui sababaraha kali dina konstruksi.Ieu gampang keur ngumpul jeung ngadegkeun.Kalayan bentuk sareng struktur anu tetep, éta cocog pisan pikeun dilarapkeun kana konstruksi anu peryogi jumlah struktur anu sami, sapertos gedong luhur, jalan, sasak, jsb.


Rincian produk

Rincian produk

Formwork baja custom dijieun tina plat raray baja jeung diwangun-di tulang rusuk na flanges dina modul biasa.Flanges geus ditinju liang dina interval nu tangtu pikeun assembly clamp.

Formwork baja custom kuat jeung awét, ku kituna bisa dipaké deui sababaraha kali dina konstruksi.Ieu gampang keur ngumpul jeung ngadegkeun.Kalayan bentuk sareng struktur anu tetep, éta cocog pisan pikeun dilarapkeun kana konstruksi anu peryogi jumlah struktur anu sami, sapertos gedong luhur, jalan, sasak, jsb.

Formwork baja custom bisa ngaropéa dina waktu nurutkeun sarat customer.

Kusabab kakuatan luhur formwork baja custom, formwork baja custom boga reusability tinggi.

Formwork baja tiasa ngahemat biaya sareng nyangking kauntungan lingkungan kana prosés konstruksi.

Nyieun formwork baja merlukeun prosés produksi minimal.Aya loba cara nyieun baja, salah sahiji modeling komputer.Prosés modeling digital ensures yén baja nu kabentuk neuleu kahiji waktos eta kabentuk jeung kabentuk, kukituna ngaminimalkeun kabutuhan rework.Lamun formwork baja bisa dijieun gancang, laju gawé lapangan ogé bakal gancangan.

Kusabab kakuatanana, baja cocog pikeun lingkungan anu ekstrim sareng kaayaan cuaca anu parah.Kinerja anti korosi na ngirangan kamungkinan kacilakaan pikeun tukang gedong sareng warga, sahingga nyayogikeun lingkungan anu aman pikeun sadayana.

Tempo reusability na recyclability tina baja, éta bisa dianggap salaku bahan wangunan sustainable.Ku alatan éta, beuki loba pausahaan nyieun pilihan pangwangunan sustainable pikeun ngurangan karuksakan lingkungan.

Formwork dasarna mangrupikeun struktur samentawis dimana beton tiasa dituang sareng diamankeun nalika dipasang.Formwork baja ciri pelat baja badag diamankeun babarengan jeung bar jeung pasangan katelah falsework.

Lianggong ngagaduhan seueur palanggan di sakumna dunya, kami nyayogikeun sistem formwork kami di Wétan Tengah, Tenggara Asia, Eropa sareng sajabana.

konsumén urang geus salawasna dipercanten Lianggong sarta cooperated kalawan kami neangan ngembangkeun umum.

Ciri

1-1Z302161F90-L

* Taya assembling, operasi gampang jeung formwork kabentuk.

* High stiffness, nyieun bentuk sampurna pikeun beton.

* Sababaraha kali elehan sadia.

* Rentang anu diterapkeun sacara lega, sapertos gedong, sasak, torowongan, jsb.

Aplikasi

Tembok geser, metro, slabs, kolom, wangunan padumukan & komérsial.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk