120 Formwork pigura baja

Katerangan pondok:

120 baja pigura témbok formwork teh tipe beurat kalawan kakuatan tinggi.Kalawan torsion tahan baja kerung-bagian salaku pigura digabungkeun jeung lapis kualitas luhur, 120 pigura témbok formwork nangtung kaluar pikeun bentang hirup pisan panjang sarta finish beton konsisten.


Rincian produk

Rincian produk

120 Sistim pigura baja Kaasup Lapis, euweuh Pra-assembly tina sistem diperlukeun.

Utamana Dipaké pikeun sakabéh jenis témbok kayaning témbok Shear, témbok Core ogé pikeun sagala rupa ukuran Kolom pikeun Rupa-rupa jangkung.

Sistem rangka baja 120 nyaéta Sistem Panel Pigura Steel, anu siap dianggo sareng kasar pisan.

Panel 3.30m, 2.70m sareng 1.20m gaduh rupa-rupa lebar tina 0.30m dugi ka 2.4m kalayan interval 0.05m atanapi 0.15m ukuran lebar panel tiasa dianggo sareng sadaya efisiensi aplikasi.

Kabéh 120 Sistim pigura Steel anu dumasar kana profil roll-ngabentuk tiis pikeun edges.Propil ujung theses disiapkeun ku shaping husus dina jero anu ngamungkinkeun aplikasi tina alignment Pasangan.

Liang anu disadiakeun dina profil ujung nangtung alignment pasti tina panel erected ieu dimungkinkeun ngaliwatan reses tina profil ujung ku ngagunakeun linggis a (atawa kuku-remover).

Lambaran lapis kandel 18mm dirojong ku dalapan atanapi sapuluh bar perantara anu desain anu sami.Éta ogé nawiskeun seueur kamungkinan pikeun kantétan 120 asesoris sistem rangka baja.Pigura Steel sagemblengna dicét.

Kabéh panels bisa digabungkeun dina sagala rupa cara, bohong di sisi maranéhanana atawa nangtung orientasi tegak.Éta ogé bisa dipasang dina susunan staggered sakumaha interkonéksi maranéhanana nyaéta bebas tina sagala modul dimensi.

Jero panel 12cm ngajamin kapasitas nanggung beban anu saé (70 KN/m2) Janten formwork Single-Story jangkungna 2,70 sareng 3,30 méter, tekanan beton sareng laju nempatkeun beton henteu kedah dipertimbangkeun.Lapis kandel 18mm dipasang 7 kali lipet sareng nalika tuang kana témbok masonry.

Ciri

1 (4)

Sadaya komponén siap dianggo nalika sumping di situs.

propil husus nu ti pigura, ngaronjatkeun kakuatan panel jeung mastikeun umur layanan panjang .Ku cara propil ngawangun husus sarta hiji clamps niup, sambungan panel pisan gampang & gancang.

Sambungan panel henteu gumantung kana liang dina profil pigura.

Pigura ngurilingan plywood sareng ngajagi ujung plywood tina tatu anu teu dihoyongkeun.Sababaraha clamps cukup pikeun sambungan kaku.Ieu ensures pikeun shorten jaman assembly na disassembly.

Pigura nyegah cai asup kana triplek ngaliwatan sisi na.

120 Sistem rangka baja diwangun ku pigura baja, panel triplek, push pull prop, scaffold bracket, alignment coupler, santunan waler, dasi rod, ngangkat hook, jsb.

panels triplek dijieun kalawan wangun wisa triplek kalawan kualitas luhur .the pigura baja therein dijieun tina husus roll tiis ngabentuk baja.

Santunan waler strengthens rigidity integral na di lokasi sambungan panel.

Operasi gampang, beurat hampang, neundeun sareng transportasi.

Nganggo komponén anu kalebet dina sistem dasar, anjeun bakal tiasa ngabéréskeun masalah formwork dina konstruksi industri sareng perumahan.

Bagian-bagian anu kalebet dina komponén tambahan ngalegaan kamungkinan aplikasi tina formwork sareng nyederhanakeun beton.

sudut non-rectangular saukur bisa shuttered kalawan sudut hinged jeung juru luar.Kisaran adjustment komponén ieu ngidinan sudut sudut serong, nyaluyukeun anggota ngimbangan ketebalan témbok béda.

1 (5)

Aplikasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk