H20 Timber Beam Column Formwork

Katerangan pondok:

Formwork kolom balok kayu utamana dipaké pikeun casting kolom, sarta struktur na cara nyambungkeun rada sarupa jeung tembok formwork.


Rincian produk

Rincian produk

Formwork kolom balok kayu utamana dipaké pikeun casting kolom, sarta struktur na cara nyambungkeun rada sarupa jeung tembok formwork.kalenturan tinggi kalawan ukur sababaraha komponén utama bisa minuhan sagala sarat konstruksi, kayaning balok kayu H20, waling baja, lapis jeung clamp jsb.

Bahan Q235 Steel, Kayu Beam, Lapis
Warna Disesuaikeun Atawa Konéng, Biru, Coklat
Ukuran Universal Ngabentuk

Spésifikasi Téknis

Max.tekanan diidinan nyaéta 80kN/m2.

Gampang nyandak sagala tekanan beton seger ku nyaluyukeun spasi perenah antara H20 na walers.

bagian Max.Cross nyaeta 1.0mx1.0m tanpa di-liwat rod dasi.

adjustment fléksibel pikeun nyocogkeun dimensi kolom béda.

1 (2)
1 (3)
11 (2)

Beam kolom adjustable balok kayu

Formwork kolom adjustable ngamungkinkeun casting beton tina kolom kuadrat atawa rectangular dina rentang husus ku nyaluyukeun ukuran wewengkon bagian formwork.adjustment ieu diwujudkeun ku cara ngarobah posisi relatif walers.

Aya tilu spésifikasi pikeun walers of formwork kolom adjustable, nu bisa ngalakukeun casting beton tina kolom kuadrat atawa rectangular kalawan panjang sisi 200-1400mm.Ukuran kolom anu didamel sapertos kieu:

Panjang waler (m)

Lingkup panjang sisi kolom anu dicor (m)

1.6 jeung 1.9

1.0 ~ 1.4

1.6 jeung 1.3

0.6 ~ 1.0

1.3 jeung 0.9

0.2 ~ 0.6

Bisa disaluyukeun kana sagala ukuran cross-bagian dina rentang allowable, duanana pasagi sarta rectangular.Diagram skéma tina adjustment nyaéta kieu:

Tembok diagonal pananggeuy

Formwork kolom témbok balok kayu kedah dilengkepan strut spindle, anu dianggo salaku sistem pangaturan sapertos anu dipidangkeun dina gambar:

Aplikasi

Jasa Kami

Nyadiakeun pangrojong dina unggal tahapan proyék

1. Nyadiakeun cosult nalika klien nyandak bagian dina proyék nawar uleman.

2. Nyadiakeun solusi lembut formwork dioptimalkeun ka klien asisten pikeun meunang proyek.

3. Ngembangkeun desain formwork, nyaring rencana awal, sarta Ngalanglang wates hubungan antara suplai & paménta.

4. Mimitian mendesain formwork nu detil nurutkeun Panawaran unggul.

5. Nyadiakeun pakét solusi formwork ékonomi sarta nyadiakeun kontinyu dina situs jasa rojongan.

Bungkusan

1. Sacara umum, total beurat net wadahna dimuat nyaéta 22 ton nepi ka 26 ton, nu kudu dikonfirmasi saméméh loading.
2. bungkusan béda dipaké pikeun produk béda:
--- bundles: balok kayu, prop baja, rod dasi, jsb.
--- Usuk: bagian leutik bakal nempatkeun dina kantong lajeng on pallets.
--- kasus kai: éta sadia on pamundut customer urang.
--- bulk: sababaraha barang teratur bakal dimuat dina bulk dina wadahna.

Pangiriman

1. Produksi: Pikeun wadahna pinuh, ilaharna urang kudu 20-30 poé sanggeus narima pembayaran handap customer urang.
2. Transportasi: Ieu gumantung kana port muatan tujuan.
3. Negosiasi diperlukeun pikeun sarat husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk