H20 Kayu Beam Tembok Formwork

Katerangan pondok:

Tembok formwork diwangun ku H20 balok kayu, walings baja jeung bagian nyambungkeun lianna.Komponén ieu tiasa dirakit panel formwork dina lebar sareng jangkungna anu béda, gumantung kana panjangna sinar H20 dugi ka 6,0m.


Rincian produk

Rincian produk

Tembok formwork diwangun ku H20 balok kayu, walings baja jeung bagian nyambungkeun lianna.Komponén ieu tiasa dirakit panel formwork dina lebar sareng jangkungna anu béda, gumantung kana panjangna sinar H20 dugi ka 6,0m.

Walings baja diperlukeun dihasilkeun luyu jeung proyék husus panjangna ngaropéa.Liang anu ngawangun longitudinal dina panyambungna waling baja sareng waling nyababkeun sambungan kedap anu terus-terusan (tegangan sareng komprési).Unggal sambungan waling disambungkeun pageuh ku cara maké panyambung waling jeung opat pin ngaganjel.

Panel struts (disebut oge Push-pull prop) dipasang dina waling baja, mantuan forwork panels cacakan.Panjang struts panel dipilih nurutkeun jangkungna panels formwork.

Nganggo bracket konsol luhur, platform kerja sareng beton dipasang kana bekisting témbok.Ieu diwangun ku: luhur konsol bracket, planks, pipa baja jeung pipe couplers.

Kaunggulan

1. Sistim formwrok témbok dipaké pikeun sakabéh jenis témbok jeung kolom, kalawan rigidity tinggi jeung stabilitas di beurat low.

2. Bisa milih mana wae bentuk bahan beungeut pangalusna meets sasuai ka nu Anjeun - misalna pikeun beton fair-faced lemes.

3. Gumantung kana tekanan beton diperlukeun, balok jeung waling baja anu dipisah ngadeukeutan atawa misah.Ieu ensures desain formulir-karya optimum jeung ékonomi greatest bahan.

4. Bisa tos dirakit dina situs atawa saméméh datangna di situs, nyimpen waktos, ongkos na spasi.

5. Bisa cocog ogé kalawan paling sistem formwork Euro.

Prosés assembly

Positioning of walers

Iklas walers dina platform dina jarak ditémbongkeun dina gambar.Cirian garis positioning on walers tur tarik garis diagonal.Hayu garis diagonal tina sagi opat nu diwangun ku sagala dua walers sarua unggal lianna.

1
2

Rakit balok kayu

Iklaskeun balok kayu dina dua tungtung waler numutkeun dimensi anu dipidangkeun dina gambar.Cirian garis posisi jeung tarik garis diagonal.Pastikeun garis diagonal tina sagi opat anu diwangun ku dua balok kayu sarua unggal lianna.Lajeng ngalereskeun aranjeunna ku clamps flange.Sambungkeun tungtung anu sarua tina dua balok kayu ku garis ipis salaku garis patokan.Iklaskeun balok kayu anu sanés dumasar kana garis patokan sareng pastikeun yén aranjeunna sajajar sareng balok kayu dina dua sisi.Ngalereskeun unggal balok kayu ku clamps.

Masang kait angkat dina balok kayu

Pasang kait angkat dumasar kana dimensi dina gambar.Clamps kudu dipaké dina dua sisi tina balok kayu dimana hook nu lokasina, sarta mastikeun yén clamps anu fastened.

3
4

Panel peletakan

Potong panel nurutkeun gambar tur sambungkeun panel jeung balok kayu ku screws timer ngetok.

Aplikasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami