Pigura baja Formwork

  • 65 Steel pigura Formwork

    65 Steel pigura Formwork

    65 Steel pigura témbok formwork mangrupakeun sistem systematized tur universal.Bulu has nyaéta beurat hampang sareng kapasitas beban anu luhur.Kalawan clamp unik salaku panyambungna pikeun sakabéh kombinasi, uncomplicated ngabentuk operasi, gancang shuttering-kali jeung efisiensi tinggi anu hasil kahontal.

  • 120 Formwork pigura baja

    120 Formwork pigura baja

    120 baja pigura témbok formwork teh tipe beurat kalawan kakuatan tinggi.Kalawan torsion tahan baja kerung-bagian salaku pigura digabungkeun jeung lapis kualitas luhur, 120 pigura témbok formwork nangtung kaluar pikeun bentang hirup pisan panjang sarta finish beton konsisten.