Warta

  • Bekisting plastik kerung

    Bekisting plastik kerung

    • Bahan Bahan tina formwork palastik kerung téh Polipropilén, titik lebur tiasa saluhur 167C.PP Vicat softening hawa 150 'C.Produk tahan panas, tahan korosi sayogi, gaduh pangaruh anu langkung kuat ...
    Maca deui
  • lianggong steel formwork pikeun darmaga formwork

    lianggong steel formwork pikeun darmaga formwork

    Lianggong Steel Formwork kuat sarta durable.Therefore eta bisa dipaké deui sababaraha kali dina construction.It gampang keur ngumpul jeung erect.With bentukna tetep jeung struktur, eta pisan cocog pikeun dilarapkeun ka konstruksi nu loba kuantitas struktur sarua ngawangun. diperlukeun, kayaning ri tinggi ...
    Maca deui
  • Reorders ti konsumén heubeul

    Reorders ti konsumén heubeul

    Anyar-anyar ieu harga bahan baku terus turun, anu mangrupikeun waktos anu paling saé pikeun seueur palanggan lami pikeun nyusun ulang, ayeuna-ayeuna urang nampi seueur pesenan ti Kanada, Israel, Singapura, Malaysia sareng Indonesia.Di handap ieu salah sahiji konsumén Kanada, aranjeunna maréntahkeun plasti ...
    Maca deui
  • News Flash Table Formwork

    News Flash Table Formwork

    Lianggong Table formwork Table formwork mangrupakeun jenis formwork anu dipaké pikeun lanté tuang, dipaké lega dina wangunan luhur-naékna, wangunan pabrik multi-tingkat, struktur jero taneuh jsb Salila konstruksi, sanggeus parantosan tuang, tabel formwork susunan tiasa lif. ..
    Maca deui
  • Formwork Plastik Lianggong

    Formwork Plastik Lianggong

    Bulan ieu, urang meunang sababaraha pesenan pikeun formwork plastik, kayaning Belize, Kanada, Tonga jeung Indonésia.Produk kaasup formwork sudut jero, formwork sudut luar, formwork témbok jeung sababaraha asesoris, kayaning cecekelan, washer, rod dasi, nut jangjang, nut piring badag, congcot, waler, PV ...
    Maca deui
  • Aluminium pigura Panel Formwork

    Aluminium pigura Panel Formwork

    Formwork panel pigura aluminium nyaéta formwork modular sareng stereotyped.Cai mibanda ciri beurat hampang, versatility kuat, rigidity formwork alus, permukaan datar, rojongan teknis jeung asesoris lengkep.Elehan tina panel formwork nyaéta 30 nepi ka 40 kali.Omzet alum...
    Maca deui
  • Sistem formwork balok kayu Flash H20

    Sistem formwork balok kayu Flash H20

    Lianggong H20 sistem beam kayu beam Beam beam kayu Beam témbok Beam Beam témbok beam kayu beam témbok lempeng utamana dipaké pikeun casting walls.The pamakéan formworks speeds up konstruksi greatly, shortens jaman gawé, ngurangan biaya konstruksi, sarta mempermudah ...
    Maca deui
  • Produk Tecon siap dikirimkeun

    Produk Tecon siap dikirimkeun

    Kami salah sahiji pabrik formwork jeung Parancah ngarah di Cina pikeun leuwih 10 taun, salaku parusahaan well-ngadegkeun dina widang formwork konstruksi, Lianggong geus devoted sorangan sarta husus dina formwork jeung Parancah panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur, sarta jasa kuli....
    Maca deui
  • Anjog Produsén di Cina - Lianggong Formwork

    Anjog Produsén di Cina - Lianggong Formwork

    Yancheng Lianggong Formwork Co., Ltd, diadegkeun dina 2010, mangrupakeun produsén pelopor utamana dina aktipitas produksi jeung jualan sistem formwork & Parancah.Hatur nuhun kana 11 taun pangalaman pabrik loba pisan, Lianggong geus meunang pujian tinggi ti konsumén duanana imah jeung ...
    Maca deui
  • News Flash Plastik Babak Formwork

    News Flash Plastik Babak Formwork

    Khususna, bekisting plastik anu ditawarkeun ku LIANGGONG cocog pikeun kolom beton, pilar, témbok sareng pondasi langsung di bumi.modularity maranéhanana ngamungkinkeun pikeun nyugemakeun unggal konstruksi jeung perencanaan pangabutuh;kolom sareng pilar tina bentuk sareng ukuran anu béda, témbok sareng pondasi d...
    Maca deui
  • Ngalihkeun Trolley

    Ngalihkeun Trolley

    Lianggong mangrupakeun pabrik pikeun formwork na Parancah kalawan leuwih ti 14 taun pangalaman, urang ogé boga tim téhnologi urang, bisa ngosongkeun desain pikeun proyék anjeun kalawan produk urang.Lianggong shifting trolley dipaké pikeun sakabéh angkutan tina formwork dina arah horizontal, sahingga ...
    Maca deui
  • Lianggong H20 Timber Beam Formwork Systems jeung Parancah Pangiriman ka Rusia

    Lianggong H20 Timber Beam Formwork Systems jeung Parancah Pangiriman ka Rusia

    April 27, kami Lianggong Formwork shipped dua peti tina sistem fomwork ka Rusia.Produk kaasup balok kayu H20, plywoods, walers baja, ngangkat kait, cantiliver climbing kurung, ringlock Parancah jeung sababaraha asesoris, kayaning bolts jeung kacang, climbing congcot, dasi rod, jangjang n ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2